Jovana Joksimović otkrila šta misli o novoj emisiji bivšeg kolege!

Autor:

31.12.2020 20:30

Foto:

Foto:



Jovana Joksimović koja je nakon turbulentnog perioda nakon otkaza na Prvoj televiziji otpočela novo poglavlje u svojoj karijeri u Jutarnjem programu na televiziji K1, konačno je otkrila u kakvom je odnosu s svojim dugogodišnjim prijateljom, partnerom i pre svega kumom Srđanom Predojevićem.

Naime, medijima već duže vreme kruže glasine o njihovoj navodnoj svađi, a sve je kulminiralo nakon što je Jovana karijeru odlučila da nastavi bez Srđana, međutim na pitanje novinara šta misli o novoj emisiji čiji će urednik biti upravo Srđan, ona je dala interesantan odgovor.

- Nema razloga da se raspitujem o sadržaju njegove emisije, mislim čak da to ne bi bilo pristojno - istakla je Jovana, te dodala:

Pročitajte i Jovana Joksimović konačno otkrila istinu o sukobu sa Srđanom Predojevićem?

- Kada je reč o savetima, Srđan je veliki profesionalac, zna i više nego dovoljno, a ako mu ikada bude bilo potrebno da se konsultuje sa mnom, naravno da ću biti tu!

Jovana Joksimović osvrnula se i na to kako je promena televizije uticala na nju - Kada je reč o poslu, ovo je bila godina jednog dobrog kraja i još boljeg početka - te se dotakla problema novinarstva, koji je sve više aktuelan.

- Žalosno je što cena rada novinara nije među prioritetima. Po meni je i sloboda moguća samo u profesiji koja ima ozbiljnu vrednost. Kada ste jeftini, podložni ste svakom robovanju - zaključila je voditeljka.