Jovana Joksimović konačno otkrila istinu o 'sukobu' sa Srđanom Predojevićem?

Autor:

14.12.2020 11:52

Foto:

Foto:



Nakon što je iznenada dobila otkaz na Prvoj televiziji, Jovana Joksimović odlučila je da sa svojim suprugom Željkom Joksimovićem osnuje Jutarnji program na njegovoj televiziji K1. Domaća javnost očekivala je da će se kraj nje u programu naći i njen dugogodišnji partner Srđan Predojević, međutim do toga nije došlo.

Spekulacije da je Jovana iza leđa svom dugogodišnjem partneru i prijatelju Srđanu potpisala sporazumni raskid ugovora s Prvom, uprkos zajedničkom dogovoru da će pravdu potražiti na sudu navodno je bila inicijalna kapisla za konačni rastanak.

Nedavno je Jovana Joksimović za Blic prokomentarisala brojna nagađanja u medijima - Tačno je da nam se želje razlikuju, ali mislim da je to najnormalnija stvar na svetu, osim kada je se dohvate tabloidi. Tada sve što je tačno i uobičajno postane skandal. Mogla bih reći da tabloidi uspevaju da od tačnog naprave više tačno, pretačno, skandalozno tačno i skroz netačno. Na svu sreću, Srđanu i meni je naše obično tačno sasvim dovoljno - rekla je voditeljka, vešto izbegavajući konkretan odgovor na pitanje - u kakvom je odnosu sa svojim kumom?

Pre nekoliko dana Jovana se ponovo dotakla sporne teme o odnosu s Srđanom, te istakla da su im se jednostavno putevi razišli, bez bilo kakvih sukoba, a takođe je otkrila da je njen suprug veliki broj džinglova povukao sa Prve televizije nakon otkaza koji je njegova supruga dobila.

Pročitajte i Jovana Joksimović prvi put posle velike promene u karijeri: Za mene je ovo što radim više od posla

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

- Željko je pisao špicu i džinglove kada sam ja počela na Prvoj da radim, i sada je sve to povukao kada sam ja otišla. Šteta što nismo zaštitili još neke stvari, ali dobro... Srđan i ja imamo drugačiji pogled na naše karijere i na to imamo pravo. Ja sam presrećna što sam sada kod kuće - poručila je voditeljka za Star,  ponovo vešto izbegavši da govori detaljnije o odnosu sa svojim kumom i bivšim partnerom Srđanom Predojevićem.

Iako je još uvek nepoznato da li je njihovo prijateljstvo ostalo jako kao i pre ove neprijatne situacije, ono što je jasno jeste da su njiove karijere krenule potpuno različitim putevima, a da li će se nekad ponovo ukrstiti ostaje nam da vidimo.