Jovana Joksimović i Srđan Predojević oprečnog mišljenja: Kumstvo se približava kraju?

Autor:

13.11.2020 19:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramOd kako je jedan od najpoznatijih voditeljskih parova na ovim prostorima dobio otkaz, nagađanja o njihovom narednom angažmanu punila su novinarske stupce, a sada je došlo i do iznenađujućeg obrta.

Naime, nakon iznenadnog otkaza koji su Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili na televiziji Prvoj, oboje su bili saglasni u stavu da će pravdu potražiti pred sudom. Međutim, nakon što se u medijima pojavila informacija da je Jovana odlučila da pređe na jutarnji program kod svog supruga, Željka Joksimović mediji su preneli da je voditeljka odustala od tužbe!

Povodom ovih spekulacija, Srđan se obratio medijima te je istakao da on neće govoriti u ime drugih.

Pročitajte i: Nakon 15 godina partnerstva – Razilaze se Srđan Predojević i Jovana Joksimović? 

- Nije pristojno da govorim u tuđe ime. - Kratak je bio voditelj, koji na svoju otpremninu koja mu ugovorom sleduje i dalje čeka. Te je i dalje odlučan u nameri da ceo slučaj iznese pred sud, sa Jovanom ili bez nje.

- I za otpremninu koju pominjete i za Jovanino odustajanje od tužbe, najbolje je nju da pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao. Hvala vam u svakom slučaju na pozivu i prilici da odgovorima, ali ja za sada ne bih komentarisao ništa. - Istakao je popularni voditelj za Novu.

Kako navodi Nova.rs, sukob među kumovima tinja, te ovo predstavlja samo jedan u nizu konflikata koji prete da prerastu u ozbiljan sukob. Kako smo pomenuli, domaći mediji tvrde da će Jovana početi sa radom na televiziji K1, ali bez svog dugogodišnjeg saradnika i kuma Srđana Predojevića. To je bila inicijalna kapisla, a da li će se sukob produbiti, te kakva je sudbina popularnog voditeljskog para videćemo u danima koji dolaze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana Joksimović odlučila je da ne komentariše ništa za medije, a njeno poslednje oglašavanje bilo je neposredno nakon otkaza koji su dobili putem Instagram, na šta je revoltirana voditeljka odgovorila na društvenim mrežama.

- Ubeđeni smo da ovde postoje i pravo i pravda, i uradićemo sve da ih nađemo i dobijemo. A na Instagramu ćemo, od sada, objavljivati samo naše fotografije. Mi nemamo razloga da ih se stidimo. Hvala, veliki pozdrav svim kolegama i prijateljima. - Istakla je tada Jovana u svom saopštenju.

Pročitajte i: Jutro bez njih neće biti isto – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili su TV ‘Prva’! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic)