Željko Joksimović odgovorio na pitanja o supruzi, ali i otkrio šta misli o modernoj muzici!

Autor:

04.11.2020 20:00

Foto:

Foto:



Željko Joksimović jedan je od najpopularnijih izvođača na ovim prostorima, a kvalitet svoje muzike uvek stavlja ispred onog što će publici biti ineteresantno nekoliko dana, i od tog principa ne želi da odustane!

U poslednjem intervjuu koji je dao domaćim medijima popularni pevač osvrnuo se na danas veoma popularan muzički pravac trep, koji je i te kako aktuelan na domaćoj sceni.

- Nisam baš sigurna da je aktuelno nešto što je nastalo početkom devedesetih godina prošlog veka i što se,, uveliko u celom svetu izduvalo. - Istakao je Željko za Kurir.

Pročitajte i: Jovana i Željko Joksimović: Septembar u znaku ljubavi i venčanja (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Jun 28, 2019 at 11:33am PDT

- Opet, naučio sam da je ukus publike nešto o čemu ne treba raspravljati. Umesto toga, važno je, mnogo više, pogoditi ga i dati mu ono što ona traži. Do sada sam uglavnom uspevao to da uradim i svakako ću probati da nastavim na isti način - Dodao je Joksimovič.

- Nastaviću da stvaram ono što mislim da ljudima prija, da dajem u tome sve od sebe, da ne lažem dok to radim i da verujem u muziku koju stvaram. Sve ostalo je pogrešno, kako god da ga nazovete.

Pročitajte i: Željko Joksimović o filmu “Toma”, ali i o tajni koju niko nije znao! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Apr 25, 2019 at 1:40pm PDT

Željko Joksimović se takođe oglasio povodom spekulacija da je Jovana dobila posao na njegovoj televiziji, te kako će voditi jutarnji program.

- Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam. - Poručio je on, te dodao:

- Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam probao. I nisam joj ja savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što j ei ona tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga. - Zaključio je Željko.