Kako je počela ljubav Dragane Mirković i Tonija Bjelića: Od siline emocija nisam čula njegovo ime!

Autor:

18.11.2020 14:14

Foto:

Foto:Dragana Mirković i Toni Bjelić važe za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj sceni, a sada je Dragana otkrila i detalje sa početka njihove ljubavi!

Njihova ljubav počela je sasvim spontano, neočekivano, a pretvorila se u jednu od najdugovečnijih, bajkovitih priča. Poznato je da Dragana i Toni važe za jedan od najskladnijih parova na sceni, a koliko uživaju u svojoj ljubavi može se primetiti kad god se pojave u javnosti.

Dragana i Toni sreli su se slučajno, a upoznao ih je organizator koncerata, kada je pevačica nastupala u Beču. Dragana tada nije mogla ni da sanja da će svoju sudbinu vezati upravo za ovaj predivan grad.

Pročitajte i: Dragana Mirković: Ako ste roditelj koji radi nešto loše, ne možete očekivati od dece da budu bolja 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

- Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikad više u životu neću videti, ali se on potrudio da bude drugačije. - Ispričala je Dragana, a prenosi Republika.

Nakon toga, usledili su brojni telefonski pozivi koji su samo rasplamsali emocije te ohrabrivali Draganu da konačno donese odluku da svoj životni put spoji s Tonijevim. Nakon nešto više od godinu dana, pevačica je odlučno spakovala kofere i zaputila se put Beča, kod Tonija, nesluteći da će tamo ostati zauvek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Ako pitate Draganu Mirković koji je najromantičniji način da mladić zaprosi devojku, reći će vam da je to u kolima, na semaforu, za vreme crvenog svetla, jer je upravo na taj način Toni njoj postavio sudbonosno pitanje. Sve se odigralo brzo, venčali su se posle mesec dana. Sina Marka dobili su samo godinu dana kasnije, a ćerku Manuelu nakon dve godine, čime su krunisali svoju ljubav.

Pročitajte i: Dragana Mirković: Svi ostvareni ljudi su pozitivni, dobronamerni i iskreni 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Iako Dragana ne priča često o svojoj deci, te ne voli da ih eksponira u javnosti, pevačica ne krije da je izuzetno ponosna na njih. Trenutno žive u Beču, gde poseduju pravi mali dvorac, te uživaju u porodičnom životu i obilju ljubavi.