Zabrinjavajuće

Posledice vidljive: Izgled Jovane Joksimović zabrinuo sve, šta se dešava s voditeljkom

Autor:

02.03.2022 12:30

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Izgled Jovane Joksimović zabrinuo obožavaoceIzgled Jovane Joksimović iznenadio je njene obožavaoce, nakon velikih promena koje je popularna voditeljka pretrpela

Opravdanje za ove promene, njeni obožavaoci našli su u činjenici da je nedavno, kako je preneo Story, Jovana, kao i njen suprug Željko Joksimović, bila pozitivna na virus korona, te su sve obaveze odložili dok se ne oporave.

Pročitajte Nećete je prepoznati: Jovana Joksimović objavila fotku staru dve decenije, svi komentarišu jedno

Boško Karanović

 

Izgled Jovane Joksimović tema domaćih medija

Budući da se nakon kraće pauze Jovana vratila na male ekrane, te je svoje obaveze nastavila da ispunjava bez većih poteškoća, stiče se utisak da se oseća dobro, te da je povratila snagu i odlučno krenula u nove poslovne poduhvate.

Pročitajte Kumstvo je za nju prošlost: Jovana Joksimović definitivno stavila tačku na prijateljstvo s Srđanom Predojevićem?

No, fotografija koju je objavila iz studija, a na kojoj je pozirala u crvenoj haljini, koja joj je, moramo prizanti, zaista savršeno pristala, zabrinula je njene obožavaoce. Naime, na pomenutoj fotografiji upadljiva je činjenica da je Jovana i te kako oslabila, te se postavlja pitanje da li je to posledica virusa ili novog režila ishrane koji je voditeljka implementirala u svoj svakodnevni život.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading