Kumstvo je za nju prošlost: Jovana Joksimović definitivno stavila tačku na prijateljstvo s Srđanom Predojevićem?

Autor:

28.12.2021 19:45

Foto:

Foto:

Jovana Joksimović ovim potezom, čini se, definitivno je stavila tačku na kumstvo sa kolegom Srđanom Predojevićem.



Sredinom septembra prošle godine kao bomba odjeknula je vest o prekidu saradnje Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa 'Prvom televizijom'. Nakon toga, kumovi su bili glavna tema ne samo domaćih već medija u regionu, a glavno pitanje bilo je - gde će popularni dvojac nastaviti karijeru? No, prekid saradnje između njih dvoje uopšte se nije dovodio u pitanje.

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje "K1" televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na "Pinku".

Pročitajte i Da je kraće bilo bi neukusno: Jovana Joksimović u izazovnoj kombinaciji za dobro jutro

Miša Obradović

 

Od tada, kumove više nismo imali prilike da vidimo zajedno. Otpočela su nagađanja o njihovom odnosu, ali za razliku od Srđana, koji je čak nekoliko puta dozvolio da javnost vidi koliko je povređen, Jovana je odlučila da o svemu dostojanstveno ćuti.

Ipak, više nismo imali prilike da Predojevića vidimo na porodičnim slavljima Joksimovića, kojih je ove godine i te kako bilo. A sada je usledio i novi udarac za bivšeg najboljeg prijatelja.

Naime, Jovana je podelila fotografiju sa svojim drugim kumom i prijateljem Brankom Radujkom, na kome je uz emotikon srca napisala "kum moj" kako Predojevića već duže nije oslovila, barem ne javno.

Instagram

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Stanka

09.09.2023 11:59

Jovana los si covek,kum se ne brise gumicom.