Da je kraće bilo bi neukusno: Jovana Joksimović u izazovnoj kombinaciji za dobro jutro

Autor:

22.12.2021 11:30

Foto:

Foto:

Izgled Jovane Joksimović oduševio je gledaoce jutarnjeg progarama, no postavlja se pitanje - da li je preterala?



Popularna voditeljka Jovana Joksimović (40) nakon odluke da prekine saradnju s Prvom televizijom bila je glavna tema među domaćim medijima, no kako se skrasila, te mirno nastavila sa svojim poslom potpuno je 'ispala' iz fokusa javnosti. 

No, njen izgled ponovo joj je doneo interesovanje medija, zbog činjenica da je napravila presedan u svom stajlingu. Naime, lepa voditeljka navikla je obožavaoce na besprekorne 'outfite', no ovog puta donela je odluku da suknja koju je ponela bude nešto kraća od njenog standardnog izbor, zbog čega je istog trenutka privukla pažnju mnogima.

Pročitajte i Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa Minom: Ne mogu da joj budem majka ni drugarica

Njene izvajane noge našle bi se u prvom planu kad god bi kamera fokusirala lepu voditeljku, a s obzirom na činjenicu da se Jovana već dva puta ostvarila u ulozi majke, njena savršena linija tim pre dobija na značaju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Maco

22.12.2021 22:07

Daj vise,skinite te nafrkane voditeljke,skinite ih skroz gole i bez sminke,pa da vidimo,koja je glavna faca...Posto se,sve one utrukuju,koja ce kraci dopicnjak,dublji dekilte,duzi jezik da ima,a kultura i znanje im je,ispod nule.Samo je,radi gledanosti programa vazno,da nose sto kracu suknjicu i da se sto primitivnije i arogantnije ponasaju.Uzas.