Šta će reći supruga

Napušta Srbiju: Duško Tošić doneo krupnu odluku

Autor:

25.01.2022 17:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić odlučio je da napusti Srbiju kako bi se sastao sa čelnicima svog bivšeg kluba.Fudbaler u penziji Duško Tošić izuzetno je cenjen i poštovan u svojim bivšim klubovima. Tome u prilog govori i nedavna fotografija koja je osvanula na njegovom Instagramu u okviru opcije story.

Naime, na pomenutoj fotografiji Duško sa našao sa čelnicima Bešiktaša, gde je u jednom od luksuznih restorana razgovarao o svom poslovnom angažmanu.

Pročitajte Dok je Duško slavio, JK spakovala kofere: Povela i kćerke

Instagram screenshot

 

Kako saznajemo Duško se s čelnicima pomenutog kluba sreo kako bi razgovarao o mogućnosti da preuzme ulogu sportskog direktora Bešiktaša. Sudeći po zadovoljnim licima na fotki sastanak je protekao dobro, a koji je krajnji rezultat istog saznaćemo u narednim danima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bosfor

26.01.2022 09:58

Bolje je tebi da čuvaš to para što imaš, brzo ćeš ti njih potrošiti. Ne gaji iluzije u neku visoku poziciju u Bešiktašu, taman će tebe izabrati za direktora kod 80 miliona Turaka. Od toga nema ništa, a tvoja fudbalska karijera je završena. A Karleuša te opljačkala, nisi ni prvi ni zadnji koji ćeš kod toliko para skončati kao socijalni slučaj.