Dok je Duško slavio, JK spakovala kofere: Povela i kćerke

Autor:

21.01.2022 12:05

Foto:

Foto:

Pevačica je otputovala u Dubai gde će večeras održati koncert a drušvo joj prave kćerke



Fudbalski menadžer Duško Tošić proslavio je 37. rođendan, ali na tom slavlju nije bila njegova supruga Jelena Karleuša koja ga je za Božić prijavila policiji za nasilničko ponašanje u porodici. Umesto na proslavi, pevačica je spakovala kofere i otišla, a povela je i njihove dve kćerke sa sobom.

Pročitaj i - Oglasila se ćerka Jelene Karleuše - mnogi su se rasplakali

Jelena Karleuša je otputovala u Dubai, gde će večeras održati nastup, a sa sobom je povela i svoje naslednice. JK se na instagramu prvo pohvalila kako uživa u avionu, u biznis klasi. Kada je stigla u hotel u Dubaiju, dočekala su je brojna iznenađenja.

Instagram screenshot @karleusastar

 

Sa kćerkama je uživala u večeri, ali i u ispijanju bezalkoholnih koktela. Obišla je veliki akvarijum, zatim razgledala grad i naravno fontanu - čuvenu atrakciju Dubaija...

Instagram screenshot @karleusastar

 

Duško Tošić pak je ostao u Srbiji, a na proslavi rođendana okupio je uglavnom muško društvo u jednom restoranu, a pozvao je i muzičare koji su mu celo veče ispunjavali muzičke želje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

 

Rođendanska torta je, naravno, bila u obliku fudbalske lopte, a Duško je baš sa njom u ruci nasmejano pozirao. Jelena čestitka ove godine je izostala.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading