Početak kraja?

Nije uz svoju suprugu u teškim trenucima: Dok Duško uživa s prijateljima, Jelena se prisetila osobe koja nije više s nama

Autor:

14.01.2022 20:00

Foto:

Foto:

Duško Tošič i Jelena Karleuša par su čiji se posptuci oduvek detaljno analiziraju, no nedavno, njihovi postpuci doveli su ih u žižu javnosti.



Jedan od najčešće komentarisanih parova Duško Tošić i Jelena Karleuša neadvno su dospeli u žižu javnosti zbog navodnog nasilja u porodici. Čitava situacija otgrla se kontroli, te su se različite informacije pojavljivale u javnosti, no šta je prava istina verovatno znaju samo akteri pomenutog incidenta.

No, nakon što se situacija malo stišala, još uvek zakoniti supružnici nastavili su s svojim životima. Fudbaler u penziji Duško Tošić vreme provodi sa svojim prijateljima, uživajući u opuštenom razgovoru.

Instagram screenshot

 

S druge strane, Jelena Karleuša, iako je vrlo atkivna na društvenoj mreži Instagram, ovog puta sa obožaovacima podelila je samo jedanu fotografiju, i to kakvu. Naime, Jelena se prisetila svoje majke, Divne, koja više nije sa nama, te je još jednom pokazala da tuga u njoj, zbog gubitka roditelja, ne jenjava.

Pročitajte i Još i to: Duško Tošić oboleo od korone, u pitanju je teži oblik

Instagram screenshot

 

Kako će njihova priča da se završi niko ne zna, no jedno je sigurno - očekuje nas još turbulencije u odnosu jednog od najpopularnijih domaćih parova.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sneza

14.01.2022 20:39

Pa zar Tosic nema koronu i ne oseca se dobro.