Kakav će epilog biti

Za sve je kriva Karleuša? Majka Duška Tošića bez dlake na jeziku o odnosu Duška i Jelene

Autor:

12.01.2022 22:50

Foto:

Foto:

Majka Duška Tošića, Nikoleta odlučila je da se oglasi, te prokomentariše poslednje navode o nasilju u porodici svog naslednika.



Kako je u domaćim medijima počelo da se govori o navodnom nasilju u porodici Tošić - Karleuša, Duškova majka Nikoleta odlučila je da se oglasi, te za predstavnike sedme sile objasni situaciju sa svoje tačke gledišta.

Ona je naime, za Srpski Telegraf otkrila da njen sin nije siledžija, iako, kako sama tvrdi upućena u čitavu situaciju koja se događa.

- Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - objasnila je Nikoleta, koja je tokom celog razgovora jasno stavila do znanja svima da drži stranu svoga sina Duška, uprkos činjenici da mu je izrečena i zabrana prilaska još uvek zakonitoj supruzi, prenosi pomenuti medij.

Pročitajte i Neka ti se duša odmori u raju: Tragična smrt poremetila Duška Tošića

Ata Images

 

Ekipa pomenutog portala postavila je pitanje Duškovoj mami kako bi reagovala da nju neki muškarac fizički napadne, što je ona odbila da komentariše.

- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim komšije - zaključila je Duškova mama Nikoleta.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading