Konačno: Duško Tošić odgovorio na navode o nasilju, a potom pomenuo Đokovića

Autor:

10.01.2022 10:44

Foto:

Foto:

Drama koja se odigrala u domu Jelene Karleuše i Duška Tošića potresla je javnost



Pevačica Jelena Karleuša prijavila je na Božić svog supruga, fudbalera Duška Tošića, za nasilje. Do sada nisu davali izjave za medije, ali je poznato da je Tošiću produžena zabrana prilaska sa dva na trideset dana.

On je, međutim, prekinuo tišinu, te se putem Instagrama objavio javnosti ovim povodom.

Pročitajte i Pretruraju kontejner ispred njene kuće - Jelena Karleuša moli da je ostave na miru

Instagram

 

- Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim povodom pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje i zato sam primoran da se obratim na ovaj način - započeo je Duško Tošić i dodao:

- Kao što možete da vidite, ja sam svuda predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Ljudi koji poznaju mene, znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde bio i šta god radio. Zato hoću da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, čekaću da vetar prođe pored mene - napisao je fudbaler.

Pročitajte i Podlivi i zabrana prilaska - Nova saznanja o slučaju Jelene Karleuše i Duška Tošića

Instagram / Duško Tošić

 

Pored toga Tošić je pozvao da se pažnja i energija usmere na problem Novaka Đokovića.

- Takođe, mislim da bi svi trebalo da preusmerimo svoje misli i energiju našem najboljem sportisti Novaku Đokoviću i stanemo svim srcem uz njega. Slično sam prošao u Kini i znam kako mu je. Budimo je uz njega - poručio je sportista, pa svima čestitao praznike.

- Srećna Nova godina i božićni praznici, svima želim sve najbolje - završio je Duško Tošić.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading