Odabrano društvo

Duško u dobrom društvu: Od JK ni traga ni glasa

Autor:

23.12.2021 23:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić vreme provodi u odlično društvu, no ono što je svima ukralo pažnju jeste činjenica da od njegove supruge Jelene Karleuše nema ni traga ni glasa.



U poslednje vreme na Instagram profilu poznatog fudbalera i supruga muzičke zvezde Jelene Karleuše, Duška Tošić vrlo često možemo videti fotografije i video zapise na kojima je očigledno da se fudbaler odlično provodi, te uživa u noćnom životu.

Ono što je u prethodnom periodu ukralo pažnju mnogima jeste činjenica da od njegove supruge nema ni traga ni glasa na pomenutim fotkama i video snimcima.

Pročitajte i A gde je Karleuša?: Duško Tošić sam u provodu

Instagram screenshot

 

I ovog puta Duško je na Instagramu u okviru opcije story podelio fotku, na kojoj pozira sa selektorom fudbalske reprezentacije Srbije Draganom Stojkovićem, a ponovo Karleuše nije bilo nigde.

Ovo je interesantna činjenica, s obzirom da je fotka koju je izbacio na Instagramu nastala povodom nagrade koju je Piksi dobio od strane fudbalskog saveza Srbije za trenera godine, te da je ceremonija najverovatnije održana u Srbiji.

Instagram

 

Ipak nema sumnje da Jelena ima i te kako dobar razlog zbog kog nije prisustvovala ovom događaju, a šta se krije iza svega verovatno nikada nećemo saznati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading