Ponovo iznenadio javnost: Duško Tošić u zagrljaju misteriozne žene

Autor:

20.11.2021 20:00

Foto:

Foto:

Duško Tošić iznenadio je još jednom domaću javnost, kada se na internetu pojavila njegova slika na kojoj uživa u zagrljaju misteriozne žene.



Činjenica da je njihov brak već mesecima pod budnim okom domaće javnosti ni malo ne prija popularnom paru. Svaki njihov potez više puta se analizira, te s toga i ne čude poslednji napisi u medijima koji se tiču Duška i misteriozne žene s kojom je fudbaler provodio vreme.

Instagram

 

Duško Tošić iznenadio javnost, no...

Poznato je da fudbaler i te kako drži do svojih naslednica Nike i Atine, te svoje supruge Jelena, međutim u njegovom životu postoji još jedna žena, koja ima posebno mesto u njegovom srcu. U pitanju je Katarina, njegova rođena sestra, koja živi u Zrenjaninu, te je udata i ima ćerkicu Anu.

Iako ih je život od malena gurao na različite strane, Duško i Katarina ostali su bliski do današnjeg dana, viđaju se kad god mogu, a zajedno brinu o njihovoj majci Nikoleti, koja živi u vojvođanskom selu Orlovat.

Pročitajte i Srce samo za nju: Kome je Duško Tošić namenio emotivnu poruku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katarinatp81

Podsećanja radi, pre nekoliko Duško i njegova porodica ostali su bez oca Milorada, a fudbaleru je tužne vesti javila upravo Katarina, s obzirom da je on tada bio u dalekoj Kini.

Kako tužbe, njih dvoje dele i srećne trenutke u životu. Na DUškovo zadovoljstvo, njegova supruga Jelena i Katarina imaju izuzetan odnos, a njihove porodice često zajedno uživaju na putovanjima, te je Katarina često viđena na Jeleninim nastupima, te manifestacijama na kojima popularna pevačica nastupa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading