Razvod ili ne

Veliki preokret: Jelena Karleuša od Duška zahteva jednu stvar, da li će on ispuniti njenu želju?

Autor:

18.01.2022 14:00

Foto:

Foto:

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića jedna je od glavnih tema domaćih medija poslednjih nedelja.



Kada neko pomene Božić, uglavnom su prve asocijacije na ovaj praznik porodica, mir, sreća i blagostanje, no u domu porodice Karleuša - Tošić ove godine došlo je do neočekivanih turbulencija, a pojedini mediji naveli su da je došlo i do fizičkog obračuna među supružnicima.

Od tada, njihov brak glavna je tema, ne samo domaćih, već medija u regionu, a čitavu situaciju okružuju brojne spekulacije, te se za sada ne može reći sa sigurnošću kakav nas ishod očekuje.

Pročitajte i Nije uz svoju suprugu u teškim trenucima: Dok Duško uživa s prijateljima, Jelena se prisetila osobe koja nije više s nama

Rajko Ristić

 

No, kako poslovni angažmani popularne pevačice ne smeju da trpe, ma koliko napeti odnosi u porodici bili, Karleuša je od svog supruga zahtevala da sa njom otputuje u Dubai, gde sledećeg vikenda ima nastup, te da na luskuznoj destinaciji pokušaju da izglade nesuglasice.

- Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Jelena se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa decom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije sjajna, dosta ih je poremetila, ali koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se reši mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a naslednice su uspele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik - objašnjava blizak porodični prijatelj za Kurir.

Pročitajte i Još i to: Duško Tošić oboleo od korone, u pitanju je teži oblik

Boško Karanović

 

Kako dalje navodi, od razdova za sada nema ništa, te će i Jelena i Duško dati sve od sebe poljuljane odnose da učvrste.

- Jelena daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Karleuša putuje u sredu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga ponela na svojim leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mestu. Mi prijatelji smo uvereni d abi ih ovo putovanje ponovo zbližilo - zaključio je njihov prijatelj koji je insistirao da ostane anoniman.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

25.12.2022 10:03

boze kako je ruzna i nakaradna