Porodica iznad svega

Ishod razgovora sa bratom iznenađujuć - princ Hari ostaje u Velikoj Britaniji?

Autor:

19.04.2021 11:30

Foto:

Foto:

Princ Hari razgovarao je sa bratom, princom Vilijamom, da li su 'zaraćene strane' pronašle zajednički jezik za sada nije poznato, ipak jedna stvar iznenadila je javnost.



Britanska kraljevska porodica, nedavno, pretrpela je ogroman gubitak, smrt princa Filipa dobrano je potresla sve. Povodom njegove sahrane 'obegli' princ Hari ponovo se našao u Velikoj Britaniji. Nakon čuvenog 'Megzita', kada je Hari, sa svojom suprugom Megan Markl odlučio da napustio kraljevsku porodicu i sve dužnosti, te život nastavi u Americi, odnosi u porodici su poprilično zategnuti.

Gettyimages

 

Princ Hari razgovarao sa bratom i ocem, a ovo je rezultat svega!

Kako prenose britanski mediji, nakon sahrane princa Filipa, Hari je nekoliko sati razgovarao sa svojim bratom princom Vilijamom, u društvu njihovog oca Čarlsa, pokušavajući da pronađu zajednički jezik.

Tačan ishod razgovora nije poznat, međutim, pomenuti mediji došli su do saznanja da je Hari rezervisao otvoreni povratni let za SAD, što znači da postoji mogućnost da će u Britaniji ostati nešto duže no što je planirao. Najverovatnije, Hari je takvu odluku doneo kako bi bio uz svoju baku, kraljicu Elizabetu, koja će uskoro proslaviti 95. rođendan, a kojoj je smrt supruga izuzetno teško pala.

Izvori bliski dvoru, za Daily Mail otkrili su da je poslednja želja pokojnog princa Filipa bila upravo pomirenje otuđene braće.

Pročitajte i Da li će prinčeve Harija i Vilijama ovo ponovo ujediniti?

Gettyimages

 

Podsećanja radi, odnosi u porodici dostigli su kritičnu tačku nakon kontraverznog 90-minutnog intevjua Harija i Megan kod Opre Vinfri, gde su supružnici izneli neke zaista uznemirujuće činjenice. Jedna od njih bila je i zabrinutost određenih članova porodice o boji kože njihovog sina Arčija.

Očekuje se da se braća ponovo nađu oči u oči prilikom otkrivanja spomenika njihove majke princeze Dajane. Tog 1. jula Ledi Di proslavila bi 60. rođendan, a kompletna britanska javnost nada se da će upravo simbolika koja ih veže za datum, te svečani događaj posvećen njihovoj majci pomoći u konačnom pomirenju sukobljene braće.

Komentari. (0)

Loading