Vilijam i Hari

Vilijam uslovio Harija: Ako ovo ne učini, nikada se neće pomiriti, ostalo mu je još mesec dana

Autor:

06.04.2024 13:15

Foto: Toby Melville - Pool/Getty Images via Guliver

Foto: Toby Melville - Pool/Getty Images via Guliver

Odnos princa Vilijama i Harija pod budnim je okom javnosti, posebno ovih dana



Odnos princa Vilijama i Harija već nekoliko godina je veoma loš, a razlog tome je što su Saseksovi javno izneli „prljav veš” kraljevske porodice.

Braća gotovo da ne komuniciraju, međutim, nakon što je Vilijamova supruga Kejt Midlton saopštila da boluje od raka, javljeno je da su Hari i Megan kontaktirali s njima.

Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

Po svemu sudeći, Hari navodno očekuje izvinjenje od svoje porodice zbog stvari koje smatra da su mu učinjene nažao, a ostrvski mediji već neko vreme pišu da nema naznaka da će se oni pomiriti.

Sada je kraljevski biograf Tom Kvin, koji je dobro upućen u odnose unutar najpoznatije familije sveta, potvrdio da su princ Vilijam i Kejt Midlton spustili gard i ohrabrili Saseksove da porodično dođu u Veliku Britaniju.

Pročitajte Kada su saznali da Kejt ima rak, Hari i Megan povukli potez koji će promeniti sve

- Nema šanse da će Megan dovesti decu u Ujedinjeno Kraljevstvo. Vilijam i Kejt su sugerisali Megan i Hariju da dovedu decu da bi dve porodice pokušale da se pomire, ali taj predlog trenutno ne vodi nikud - rekao je Kvin za Mirror.

Chris Jackson/Getty Images

 

Koliko istine ima u tome, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo jer Vilijam već neko vreme uopšte ne pominje brata.

Da je odnos princa Vilijama i Harija izuzetno loš, otkrili smo i kada su se zajedno pojavili u javnosti da pozdrave narod nakon smrti kraljice Elizabete II 2022.

Odnos princa Vilijama i Harija loš je zbog ovoga

Tada, kako tvrde svetski mediji, princ i princeza od Velsa nisu razmeli ni reč s Harijem i Megan tokom zajedničke vožnje automobilom.

Hari je izneo više negativnih komentara i tvrdnji o kraljevskoj porodici, a u svojoj autobiografiji „Rezerva” tvrdi da je Vilijam postao nasilan prilikom jedne rasprave o Megan Markl.

Navodno je stariji princ uhvatio brata za kragnu, pokidao mu ogrlicu i oborio ga na pod, tvrdi on.

(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

 

Povratak odbeglog princa, kako ga nazivaju britanski mediji, na Ostrvo planiran je za 8. maj, kada će u Katedrali Svetog Pavla biti obeleženo 10 godina postojanja Igara nepobedivih (Invictus Games), turnira za ratne veterane koji je on osnovao, piše „Glossy”.

Još uvek nema potvrde da će mu se pridružiti supruga Megan, a upućeni su ranije tvrdili da je on „pritiska da dođe”, dok nema naznaka hoće li s njim biti njihova deca.

Komentari. (0)

Loading