Velika ljubav

Ovo je Đorđe, misteriozni muškarac koji je osvojio srce Anastasije Ražnatović! (foto)

Autor:

05.04.2021 16:00

Foto:

Foto:

Dečko Anastasije Ražnatović dugo je bio potpuna enigma, o njemu se šuškalo, međutim, niko nije znao ko je zapravo misteriozni momak, koji je 'zarobio' srce mlade pevačice, sve do sada!



Vest da su pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić odvažili na novi veliki korak u njihovoj vezi odjeknula je u domaćim medijima poput groma. Mladi par odlučio je da dosadašnji zajednički život na relaciji Novi Sad-Beograd, zamene selidbom u skupoceni stan u prestonici, nadomak Kalemegdana. O njihovoj ljubavi nije se mnogo pisalo, međutim, kako su Anastasija i Đorđe odlučili stvari da podignu na viši nivo, pravo je vreme da se zapitamo - Ko je zapravo mladić koji je osvojio srce Cecine ćerke?

Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, njegov otac takođe je biznismen. Jedan od poslova kojim se ambiciozni mladić bavi jeste i transport kamionima na teritoriji Amerike. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vreme stanovao sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji, prenosi portal Story.rs

Pročitajte i Anastasija Ražnatović donela neočekivanu odluku, da li je pogrešila? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

Iako je javnost upoznala kao dečka Anastasije Ražnatović, Đorđe je prvi put pod lupu javnosti dospeo još 2014. godine, kada su ga mediji povezivali sa starletom Stanijom Dobrojević. Iako se oni po pitanju ovih glasina nisu oglašavali, u javnost su isplivale njihove zajedničke fotografije iz jednog od luksuznih hotela na Crnogorskom primorju. Pored Stanije, Kuljića su povezivali i sa manekenkom Sofijom Milošević.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović sa svojim dečkom donela dugo čekanu odluku - Vreme je za sledeći korak?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

Mladi biznismen sklon je ekstravagantnim navikama, luksuznom životu i dalekim putovanjima. Veliki je hedonista, a naročito po ovom potonjem pitanju, lepo se našao sa aktuelnom izabranicom. Ljubav između Anastasije i Đorđa navodno je usledila već na prvi pogled, a ništa duže nije mu trebalo da osvoji Cecu, koja ga je ocenila kao idealnog zeta. O svadbenim zvonima, međutim, par još uvek ne govori, iako nova selidba sugeriše da su otvoreni za nove zajedničke životne poduhvate.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Hibi

30.04.2021 09:42

Moze ona I bolje, nece valjda zavrsiti sa kamiondzijom...

sara

01.05.2021 20:36

nimalo harizme djevojka nema.

Lola

02.05.2021 20:44

Nije za bolje, odlicno joj "stoji" kamiondzija. Pa ko bi sa Raznatovicevom?