Bogdan Srejović sve iznenadio poklonom - originalnim gestom obeležio dan žena

Autor:

08.03.2021 14:00

Foto:

Foto:

Ceca za praznik od Bogdana dobila neočekivani poklon. Od izabranika naših zvezda verovatno očekujemo nadljudske romantične gestove i često se desi da pokloni naših partnera ostanu u senci pompeznih objava u medijima. Ali da li nam ruža našeg dragog manje miriše zbog skupih poklona sa društvenih mreža?



Danas je 8. mart - dan svih žena, ravnopravnosti, ljubavi i poštovanja. Ako ste pripadnica lepšeg pola očekujete bar cvet, bilo od muža, ljubavnika, kolege, firme, brata ili oca. Ništa drugačije nisu ni estradne pripadnice lepšeg pola, pa i one imaju očekivanja, a zadovoljiti njihova je nekada ravno podvigu najmlađeg carevog sina iz bajke.

Pročitajte i Ljubav na planini - Ceca sa Bogdanom uživa u snežnom raju

Ipak da nisu sve ledene kraljice i neosvojive tvrđave, posvedočila je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je od svog dragog Bogdana Srejovića dobila divan poklon - zaljubljenost, koja je danas simbolično uvijena u šarene papiriće, plišane mede, čokolade i cveće. Ceca je svoje poklone podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a ispod fotografija je napisala:

- Meni je svaki dan 8. mart. Hvala, bejbi.

Instagram prntscr

 

 

Pročitajte i Ceca Ražnatović potpuno iskreno: Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima

Privatna Arhiva

 

Izgleda da su Bogdan i Ceca pogodili suštinu i praznika a i drugih, neprazničnih dana. Nisu nam potrebni svakodnevna pažnja i diskretni znaci ljubavi romantična su iskra koja pomaže da ljubav dugo tinja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading