Anastasija Ražnatović sa svojim dečkom donela dugo čekanu odluku - Vreme je za sledeći korak?

Autor:

31.03.2021 16:45

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović ljubavni život vrlo vešto čuva od radoznalih očiju javnosti. O njenoj ljubavi vrlo malo se zna, međutim ovom odlukom Anastasija i njen dečko potvrdili su da je vreme za sledeći korak u njihovoj vezi.



Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić četiri godine živeli su na relaciji Beograd - Novi Sad, mnogo puta do sada mlada pevačica istakla je da joj upravo takav stil odgovara. Ipak, nakon četiri godine doneli su zajedničku odluku da je vreme da se skrase, te otpočnu život u prestonici.

Pevačica i njen dečko za nekoliko nedelja počinju zajednički život u Beogradu. Sada, kada su već četiri godine zajedno, shvatili su da je došao trenutak da prvi put urede svoj dom. Kupili su stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović donela neočekivanu odluku, da li je pogrešila? (foto)

Dečko Anastasije Ražnatović živi u Novom Sadu, a čim je veza postala ozbiljna lepa pevačica počela je da provodi mnogo više vremena kod njega nego u rodnom gradu. Govorila je čak da u Beograd navrati samo da bi se videla sa porodicom i da završi poslovne obaveze, a kada pravi paralelu između dva grada, kaže:

- Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

Anastasija Ražnatović ljubavni život vodila je daleko od radoznalih očiju javnosti, pored Đorđa pronašla je mir, koji joj je bio preko potreban obzirom da joj priroda posla kojim se bavi podstiče brz način života.

Pročitajte i Samo jedna pevačica odbila je da snimi pesmu sa Svetlanom Ražnatović!

Luka Šarac

 

Mada jedva čekaju useljenje, verujemo da će par i dalje živeti u dva grada, uspostavljajući savršen balans između vojvođanskog mira i neodoljive beogradske vreve.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading