Dugogodišnja želja Ane Ivanović konačno će se ispuniti - Bastijan odlučio da obraduje suprugu?

Autor:

04.03.2021 19:30

Foto:

Foto:



Bastijan Švajnštajger odlučio je da svoju voljenu suprugu Anu Ivanović iznenadi prelepim, ali i izuzetno skupim poklonom. Naime, poznato je da bračni par sa svojim naslednicima već dve godine živi u malom austrijskom gradiću Vestendorf, koji se nalazi u podnožju Alpa. Svoju porodičnu oazu napravili su u pomenutom gradiću kako bi se nalazili što bliže porodicama.

Kada bi se odlučili da posete Anine roditelje u Beogradu, uglavnom su odsedali kod njih, međutim, Bastijan je odlučio da svoju suprugu iznenadi, te da im obezbedi stalan dom i u prestonici naše zemlje i to ni manje ni više već u jednoj od najtraženijih lokacija - kuli Beograda na vodi!

Bastijan i Ana, foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako prenosi Kurir, bivši fudbaler je agentima za nekretnine dao potpuna ovlašćenja da u njegovo ime odaberu nekretninu na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu, uz samo jedan uslov - da stan bude dvostrano orijentisan, te da se pogled prostire duž cele prestonice.

Iz agencije koju je fudbaler angažovao, za pomenuti list nisu hteli da komentarišu ove navode. A kako Kurir dalje izveštava, Bastijan je takođe tražio da se stan prostire na sto kvadratnih metara, a ukoliko se uzme u obzir da je kvadrat na pomenutoj lokaciji neverovatnih 6.000 evra, očigledno je da Bastijan apsolutno ne žali novac kako bi svoju suprugu učinio srećnom.

Pročitajte i Noćni život, šetnje Skadarlijom i domaća hrana: Ana i Bastijan tajno posetili Beograd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Agenti su Bastijanu putem mejla prezentovali nekoliko opcija, ali on još uvek nije doneo konačnu odluku. A kao povod za ovakvu odluku bivšeg fudbalera, između ostalog je i velika ljubav koju Ana Ivanović oseća prema rodnoj zemlji, u kojoj vrlo često boravi.

- Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudu poštuju privatnost i gde je priroda lepa - istakla je svojevremeno Ana, a prenosi Kurir.