Noćni život, šetnje Skadarlijom i domaća hrana: Ana i Bastijan tajno posetili Beograd

Autor:

06.03.2017 10:12

Foto:

Foto:



Vest da srpska teniserka Ana Ivanović (29) i njen suprug Bastijan Švajnštajnger (32), fudbaler engleskog Mančester junajteda čekaju prvo dete, izazvala je nezapamćeno interesovanje gotovo svih svetskih medija. Međutim, kako je magazin "Gloria" eksluzivno saznao iz PR tima naše sportistkinje, ispostavilo se da Ana nije u drugom stanju.

A šta je ekskluzivno za “Gloriju” još otkrila Marla Farel iz PR agencije Shelter, koja je zadužena za Aninu komunikaciju sa medijima pročitajte u najnovijem broju magazina Gloria koji je od 3. marta na kioscima!

Saznanje našeg magazina dodatno je potvrdio i popularni sportski par koji je proteklog vikenda boravio u srpskoj prestonici gde je uživao u čarima beogradskog noćnog života.

Ana i Bastijan Švajnštajger stigli su u Beograd u subotu oko pola četiri.

Po njih je na aerodrom došao Anin rođeni brat Miloš i umesto u stan, njih troje su se uputili ka nepoznatoj lokaciji.

Očigledno nisu bili umorni od leta i nisu čekali ni trenutak da počnu da uživaju u svim lepotama koje Beograd nudi.

Ana Ivanović: Telo mi je poručilo da prestanem

- Švajnštajger zaista voli Srbiju i on i Ana koriste svaki slobodan trenutak da posete njenu porodicu i Beograd. Kada god dođu, posećuju omiljene Anine lokale i uživaju u srpskoj hrani - kaže za "Blic" izvor blizak paru.

Ana, Bastijan i njen brat iskoristili su subotnji lep dan i nisu ušli u kuću sve do 22 časa, kada su u pratnji Anine kume, plivačice Miroslave Najdanovski, stigli u Anin stan na Novom Beogradu gde su se pripremali za lud provod.

Društvo je te noći obišlo Skadarliju, a Bastijan se slikao i sa obožavateljkama koje su fotografije podelile na društvenim mrežama.

- Ana se nije bunila zbog devojaka koje su prilazile njihovom stolu da se fotografišu - kaže izvor.

Ona je, sa druge strane, đuskala sa kumom Miroslavom i po fotografijama koje je podelila na društvene mreže videlo se da su se baš dobro zabavljale.

My Valentine @bastianschweinsteiger ❤

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2017 at 12:10pm PST

Iako su se dobro provodili, bračni par je u nedelju ujutru ustao veoma rano i ponovo su šetali po gradu sve do 10 časova kada su prvo parkirali auto u garaži zgrade u kojoj Ana živi, a potom seli u restoran blizu Aninog stana.

Ne može da mu odoli: Ana otkrila svoju najveću slabost

U restoranu su bili potpuno opušteni i gotovo neprimenti, ćaskali su i zezali se, uživajući u zajedničkim romantičnim trenucima, a potom su se vratili u stan.

A u nedelju po podne, Ana i Švajni su napustili Beograd, ali ni na Aerodromu Nikola Tesla nisu mogli da ostanu neprimećeni.

Komentari. (0)

Loading