Ivana Španović

Marku neće biti lako, Ivana Španović bivšem uputila teške reči (foto)

Autor:

21.12.2023 10:45

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Razvod Ivane Španović glavna je tema medija već nekoliko dana, a sada se oglasila i atletičarka



Naša proslavljena sportistkinja Ivana Španović u septembru 2021. godine zaklela se na večnu ljubav fitnes treneru Marku Vuleti

Delovalo je kao da žive bajku, ljubav je isijavala iz njih, pa je razvod Ivane Španović, koji je i sama potvrdila pre nekoliko dana, mnoge ostavio bez teksta.

Instagram

 

Atletičarka je krah braka prokomentarisala kao „lični neuspeh”, ne želeći da govori o detaljima koji su prethodili razvodu. 

Marko se iselio iz porodičnog doma, spakovao kofere i odleteo u Dubai gde započinje novi život, dok se Španovićeva vredno priprema za novo takmičenje u Južnoafričkoj Republici.

Razvod Ivane Španović niko nije očekivao

Aktivnija nego ranije na društvenim mrežama, Ivana pokazuje kako joj protiču dani kada ima pauzu od napornih treninga. Naime, ona je podelila fotografiju knjige Marka Aurelija koju je čitala uz zanimljiv opis:

Maja Hitij/Getty Images

 

– Uvek zapamti ove dve stvari. Prvo, da su sve stvari oduvek iste, dolazeći iznova i iznova, i nije bitno da li će neko videti iste stvari stotinu godina, ili dve stotine godina, ili zauvek, nema razlike.

Pročitajte Ivana Španović na mukama posle razvoda, oglasila se pa priznala - To mi je najveća želja

Drugo, da i onaj koji najduže živi i onaj koji najranije umre doživljavaju isti gubitak – napisala je atletičarka.

Mnogi su ove njene reči protumačili kao da je želela da ih posveti bivšem suprugu, a ona je ipak i na ovu temu ostala nedorečena.

Razvod Ivane Španović njen je najveći poraz u životu, ipak, vremena za tugu nema pošto je očekuju novi pohodi na medalje kojih je i dalje gladna, te verujemo da su pred njom samo lepi trenuci naredne godine.

Komentari. (1)

Loading
Сремац

22.12.2023 23:25

Није ни прва ни последња која се развела,алу њој нису потребна нагађања разних медија о њеној будућности.Њој треба мир и концентрација за нове успехе.