Ivana Španović

Ivana Španović na mukama posle razvoda, oglasila se pa priznala: To mi je najveća želja

Autor:

18.12.2023 09:37

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Objava Ivane Španović privukla dosta pažnje



Pre dva dana u medijima je odjeknula vest da se Ivana Španović razvodi.

Atletičarka je za "Telegraf" otkrila da su ona i njen suprug Marko Vuleta posle dve godine zajedničkog života odlučili da stave tačku na brak, a sada je objava Ivane Španović privukla dosta pažnje.

Ata Images

 

Naime, Ivana je na društvenoj mreži Instagram otkrila da je žrtva prevare, te je podelila fotografiju lažnog profila i u opisu napisala: „Lažan profil, pa molim sve da ne nasedaju i prijave ovaj profil. Hvala.“

Pročitajte Podrška iz senke - Upoznajte tajanstvenog brata Ivane Vulete

Osim toga, još jedna objava Ivane Španović na pomenutoj društvenoj mreži pokazala je da će joj u budućnosti sport biti jedini fokus, te otkrila šta joj je najveća želja.

Instagram

 

 „U svojoj zoni! U 2024. godini dve titule moram odbraniti, a tu je i jedna koja treba da postane realnost“, poručila je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

Podsetimo, najbolja srpska atletičarka je u septembru 2021. godine izgovorila sudbonosno „da“ sportisti Marku Vuleti. Venčanje je bilo na otvorenom, na ranču u Umčarima nadomak Beograda, u bajkovitom ambijentu.

Ivana i Marko su, inače, živeli u prelepom domu u Novom Sadu na samoj obali Dunava s pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu.

 

Komentari. (1)

Loading
Харалампије

19.12.2023 05:27

Има момака колико хоћеш. Неожењен на селу.