Nina Janković

Neverovatna sličnost, kao dve kapi vode: Od koga je nasledila plave oči i lepotu

Autor:

10.10.2022 16:50

Foto:

Foto:

Prirodan izgled Nine Janković oduševio sve



Jedna od najlepših glumica mlađe generacije, Nina Janković, nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je sa majkom Slavicom. Dovoljan je jedan pogled da bi se primetila neverovatna sličnost između glumice i njene majke, pa da bude jasno na koga je Nina nasledila lepotu. Od kako je široj javnosti postala poznata ulogom Valerije u domaćem filmu "Montevideo, Bog te video", glumica se ne retko u javnosti može videti bez šminke, ističući da je prirodna lepota najlepša i ujedno pokazujući kako glumice izgledaju van svetal reflektora. Stoga, se njeni pratioci oduševe i iznenade kada je vide u nekom od izdanja i prilika koje zahtevaju elegantne haljine i glamur, jer dođe do potpunog preobražaja.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Bolja od Pamele - Pokazala da je najseksipilnija čuvarka plaže

 

Od svoje prve uloge, do današnjih dana, ona je ostala prepoznatljiva po svojim nestvarno plavim očima koje je isto tako nasledila od majke Slavice. Da iver ne pada daleko od klade, na fotografiji se vidi isti pogled, ista boja oka, ali i isti osmeh. Od kako se ostvarila u ulozi majke, baka Slavica je dobila još jednu naslednicu po lepoti, jer je mala Ivanka mamina slika i prilika. Mala kopija po liku. Iste oči, ista boja kose, ista mlečna put. Pa, tako ne čudi činjenica da je mala Ivanka već uspešna u osvajanju srca pratilaca na društvenim mrežama, ali i kao model, jer osvaja svojim tirkiznim pogledom.

Jednom prilikom, dok je Nina radila na filmskom projektu "Indigo", čije se snimanje odvijalo u njenom rodnom gradu Šapcu, glumici to puno značilo jer su njena deca mogla da budu sa njom, a za vreme snimanja i na setu da se druže sa bakom i dekom i uživaju u njihovom društvu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading