Nina Janković

Kao dve kapi vode: Majka i ćerka u istom izdanju

Autor:

24.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Izgled Nine Janković: nasmejane u istim odevnim kombinacijama



Izgled Nine Janković: poznata glumica kojoj je široj javnosti postala poznata nakon uloge Valerije u filmu "Montevideo, Bog te video", važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije, koja neguje prirodan izgled. Nina je tokom letnjeg perioda uživala sa svojom porodicom na Crnogorskom primorju, a nedavno je na svom Instagram profulu podelili fotografije na kojima pozira sa svojom naslednicom, ćerkom Ivankom u istim odevnim kombinacijama, koje im savršeno pristaju. Naime, majka i ćerka su u kariranim suknjama, teget košuljama i crnim kratkim čizmama, ali pored istog outfita, ne može da se ne primete njihovi osmesi, kao i da im je bilo zabavno.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Bolja od Pamele: Pokazala da je najseksipilnija čuvarka plaže

 

Tako je uvek kada je porodica Dičić u pitanju. Tokom leta, Nina i njen suprug su uživali u zagrljaju plavog Jadrana, provodeći dane na plaži, praveći kule od peska, čitajući priče pod suncobranom, ali i uživajući u vodenim čarolijama, kao i popodnevnim šetnjama starim gradom Kotorom, kao četiri musketara. Dok su se glumica i njena naslednica igrale i zabavljale i van peska. Tako su nedavno posetili šabački vašar, pa su svo četvoro nastavili svoje avanture u luna parku, vozajući se toboganom, kao i šetajući između maskiranih likova iz drugih epoha, uživajući u karnevalskom duhu. 

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Poznata glumica koja je inače rodom iz Šapca, upravo je u svom rodnom gradu, pored oca koji se bavio glumom, zavolela ovaj poziv, pa je tako nakon srednje umetničke škole za stilskog krojača, modnog kreatora, diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti 2011. godine u klasi kod profesora Dragana Petrovića Peleta. Osim uloge u gore pomenutom filmu, mlada glumica je glumila u nekoliko domaćih projekata koji su imali veliku popularnost, kao što su: "Vojna akademija", "Jagodići: Oproštajni valcer", "Ubice mog oca", ali i američkom filmu "Novembarski čovek" u kojem glumi i jedan od najvećih holivudskih zavodnika Pirs Brosnan.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading