Nina Janković

Bolja od Pamele: Pokazala da je najseksipilnija čuvarka plaže

Autor:

28.08.2022 15:00

Foto:

Foto:

Letovanje Nine Janković: u novom izdanju u morskoj avanturi



Letovanje Nine Janković: poznata glumica leto provodi na lepom plavom Jadranu zajedno sa svojom porodicom, suprugom Matejom Dičićem i njihovim naslednicima sinom Vukašinom (4) i ćerkom Ivankom (1) sa kojima uživa u morskim igrama na pesku i u vodi. Pa, tako neretko obraduje svoje pratioce fotografjama na kojima čitaju bajke i priče na plaži, ili uživaju u vodenim aktivnostima, kao što je pronalaženje ježa u kojima im je društvo pravio glumac Ivan Mihailović koji su pored toga što su kolege i drugovi, poznati glumci su i kumovi.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

 

Pročitajte Da se naježš: šta je poznata glumica pokazala kolegi

 

Glumica sa porodicom vreme provodi šetajući i obilazeći stari grad u Kotoru, odmarajući, kako bi bila spremna i napunjenih baterija za nove poslovne poduhvate i angažmane koji počinju početkom jeseni. Nedavnom objavom na njenom Instagram profilu, na kojoj glumica pozira kao glavne junakinje jedne od najpopularnijih serija 90-ih "Čuvari plaže" sa zaštitnim pojasom za spasavanje, izazvala je pravu lavinu komentara: "Prezgodna", "Pamela, ti li si", "Vetar u kosi", "Baywatch" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Poznata glumica koja je široj javnosti poznata po ulozi lepe Valerije u filmu i istoimenoj seriji "Montevideo, Bog te video", poznata je i po ulogama u televizijskim serijama, "Ubice mog oca" u kojoj tumači lik Jelene, "Vojna akademija" u kojoj je igrala lik majora Danke Obradović, kao i u seriji "Mama i tata se igraju rata" u kojoj igra Jadranku, koja priča priču o savremenim mladim bračnim parovima, koji su usled uloge roditelja, sazreli, ali koji se trude da imaju razumevanja za partnera i njegovu profesiju, ali nailaze na prepreke.

Uloga Valerije, joj je donela "MTV Movie Award" nagradu za najbolju glumicu, dok je mnogi smatraju najlepšom glumicom mlađe generacije, koja kada nije pod svetlima reflektora, voli prirodan izgled, birajući jednostavna izdanja garderobe i bez trunke šminke, kojima ne retko obraduje svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading