Nina Janković

Da se naježš: šta je poznata glumica pokazala kolegi

Autor:

16.08.2022 17:30

Foto:

Foto:

Izgled Nine Janković: sa kolegom i kumom u neobičnim morskim avanturama



Izgled Nine Janković: nasmejana i radosna poput malog deteta pokazavši svog novog morskog drugara. Glumica Nina Janković leto provodi uživajući na obalama Crnogorskog primorja sa svojom porodicom puneći baterije za jesenju sezonu predstava i novih televizijskih i filmskih projekata. Porodica Dičić uživa u vodenim aktivnostima, plivajući, igrajzući se u pesku, čitajući priče svojim mališanim na plaži. Ali, i u šetnjama i igrama, obilasku starog Kotorskog jezgra i uživajući u letnjim predvečerjima. Ona je nedavnom objavom na svom Instagram nalogu oduševila svoje pratioce, kada je podelila fotografiju sa svojim kolegom, prijateljem i venčanim kumom Ivanom Mihajlovićem sa kojim se srela na moru.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Neke ljubavi su večne: I posle osam godina braka vole se kao prvog dana

 

Poznati glumci su bili radosni i nasmejani poput dece, dok je glumica u rukama držala malog morskog ježa, sva ushićena i sa osmehom na licu, a u opisu slike je napisala kratak komentar da se naježila. Nina je neko ko je poznat da voli prirodu, pa tako svaki slobodan trenutak između snimanja i letnje dane koristi da sa svojim naslednicima i najbližima provede u prirodi, praveći najrazličitije zakuske i degustirajući ih. Pa, tako ona vrlo rado prenosi ljubav prema prirodi i životinjama i na svoju decu. Glumica koja je široj javnosti poznata kao Valerija iz filma "Montevideo, Bog te video", osvojila je srca publike i svojom ulogom u televizijskoj seriji "Vojna akademija" u kojoj je igrala majora Danku Obradović. Ona je diplomirala na Faklutetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, zajedno sa Ivanom Mihajlovićem, Milošem Bikovićem, Tamarom Dragičević, Anjom Alač, Jelisavetom Orašanin

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Glumac Ivan Mihajlović se izdvojio po svojoj ulozi u seriji "Vojna akademija" u kojoj je glumio ulogu kadeta Mirka Klisure. Poznati glumac se glumom bavi od osnovne škole, tokom koje je pohađao časove glume u dramskom studiju Sandre Rodić Janković. Pored televizijskih uloga, mladi glumac je aktivan i u pozorištu sa predestavama: "Vasilsa Prekrasna", "Tom Sojer i đavolja posla", "San letnje noći", "Slavna Lorens", "Hipnoza jedne ljubavi" i drugim. Igru je zavoleo u fakultetskim danima, zahvaljujući koleginici koja je asistent na scenskim igrama, pa je naučeno umeće u tangu i plesu pokazao u poslednjoj sezoni "Vojne akademije". Kao i na plesnom takmičenju, koje je bilo humanitarnog karaktera "Plesom sa zvezdama", u kojem je zajedno sa svojom partnerkom Marijom Martinović pobedio u finalu, uspešno savladavši razne koreografije savremenih i klasičnih plesova. 

Kao i njegova kuma i koleginica, glumac je dosta aktivan, pa tako često provodi vreme u prirodi, pored reke, dok vodu posebno voli, pa je tako pre par godina završio kurs ronjenja, postavši profesionalac za velike dubine.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading