Nina Janković

Neke ljubavi su večne: I posle osam godina braka vole se kao prvog dana

Autor:

15.08.2022 12:30

Foto:

Foto:

Letovanje Nine Janković: blista od sreće u njegovom zagrljaju



Letovanje Nine Janković: porodično uživanje u morskim avanturma na Jadranskom primorju. Glumica leto provodi sa svojom porodicom na Crnogorskom primorju, šetajući i plivajući, ali i uživajući sa svojim naslednicima sinom Vukašinom i ćerkom Ivankom, sa kojima se opet vratila u detinjstvo, igrajući se u pesku i čitajući dečije knjige. Mamina naslednica po lepoti i šarmu je na glumičinom Instagram profilu postala miljenica njenih pratioca u svim njihovim zajedničkim igrama i avanturama sa morskim životinjama i otkrivanju vodenog sveta. Porodica Dičić uživa u toplim, letnjim danima, dok se Nina topi u zagralju svoga supruga, nasmejani i zaljubljeni kao i prvog dana, kada su se pre osasm godina zakleli na večnu ljubav.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Da li biste je prepoznali: Isplivala fotografija iz mladosti

 

Poznata televizijska, pozorišna i filmska glumica, završila je srednju školu u Šapcu, a Fakultet dramskih umetnosti je upisala u Beograd u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta, kada je dok je bila na trećoj godini studija dobila ulogu za film "Montevideo, Bog te video", po kojoj je javnost upoznala i zapamtila. Nakon filma koji joj je doneo nagradu za najbolju glumcu, njena glumačka karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je tako nastavila da niže uspehe u domaćim serijama, kao što su: "Ubice moga oca", u filmu "Bićemo prvaci sveta", "Realna priča" u kojoj glumi lik Jadranke.

Film "Indigo kristal" u kojem glavne uloge igraju, Miodrag Radonjić koji je ujedno i producent na ovom projektu, zajedno sa svojom kumom i koleginicom Ninom Janković. Film predstavlja diplomski rad mladog reditelja Luke Mihailovića, čija se premijera očekuje krajem ove godine. Glavna priča je život jednog povratnika iz zatvora koji uprkos teretu prošlosti želi da izgradi nanovo svoj život u rodnom gradu, čija je radnja smeštena u Šapcu. U filmu se prepliću dve generacije, ratna i posleratna, pa ostaje da publika vidi kako i na koji način je ispričana ova životna priča. Mlada glumica je poznata kao neko ko svoju porodicu stavlja ispred svega, pa je tako kada je trebala da ima intimne scena sa bratom svog supruga Miodragom Dragičevićem, u seriji "Čizmaši", koju je odbila, upravo zbog novinarskih natpisa, ali i zbog toga da Miodragu ne bi bilo neprijatno, jer je njemu to bila prva velika uloga koju je dobio kada je bio jako mlad, a koju je odigrao fenomenalno, kako je jednom prilikom izjavila glumica. 

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading