Nina Janković

Da li biste je prepoznali: Isplivala fotografija iz mladosti

Autor:

10.07.2022 16:00

Foto:

Foto:

Izgled Nine Janković: lepa i prirodna kao u srednjoškolskim danima



Izgled Nine Janković, oduvek važi za prirodan i nežan. Glumica je neko ko se u privatnoj režiji retko može videti sa šminkom, a kada to poslovne ili privatne prilike zahtevaju, to je uvek u skladu sa događajem i sa merom. Njen stil je jednostavan i prirodan, a isti je negovala još tokom srednjoškolskih dana u školskoj klupi.

 

Pročitajte Jedan kadar, tri krasote: Sad znamo na koga je lepa

 

Na proslavi velike mature, zablistala je u letnjoj haljini jednostavnog kroja i osmehom koji je uvek krasi. No, međutim u albumu starih fotografija, jedna je privukla pažnju. Moda 2000-ih, srednja škola i glumica sa svojim drugaricama. Koja jasno pokazuje da se Nina Janković nije ništa promenila, kao da ne stari, iako je prošlo 15 godina od završetka srednje škole.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Sa završetkom škole Primenjenih umetnosti u Šapcu, u kojoj je pred svog oca koji je radio kao koordinator dramskog kluba u Šapcu, zavolela je glumu, pa je pored mnogobrojnih filmskih i serijskih projekata, diplomirala na fakultetu Dramskih umetnosti u Beogradu. Zbog svoje ženstvenosti, prirodne lepote i nestvarno plavih očiju često je prisutna na listima najlepših žena.

Vladimir Nićiforović

 

Kao neko ko neguje i voli prirodan izgled, svaki slobodan trenutak provodi u društvu svoje porodice, kao neko ko je vrlo aktivan i ko voli prirodu, pa se često može videti u šetnji ili izletu u zelenoj sredini. Glumica je angažovana u pozorišnoj ulozi jedne od najpoznatijih žena svetske literature koju igra u pozorištu u Beogradu, Ane Karenjine, a njeni glumački uzori su glumice: Nataša Ninković, Nela Mihajlović i Tanja Bošković, koje i same neguju prirodan izgled i važe za jedne od najlepših žena u umetnosti.

Pored domaćih serija i filmova u kojima igra, glumica konkuriše za glavnu istorijsku ulogu u novom filmskom projektu za rusko tržište.

Vladimir Nićiforović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading