Nina Janković

Koga ljubi poznata glumica u noćnom provodu

Autor:

25.09.2022 15:30

Foto:

Foto:

Glumica Nina Janković: sa kolegama uživala u pesmi i kafanskoj atmosferi



Glumica Nina Janković: poznata po svom osmehu i šarmu, nedavno je na svom Instagram profilu podelila video objave sa svojim pratiocima na kojima se vidi da uživa u narodnoj muzici i kafanskom ambijentu, zajedno sa svojim kolegama sa klase, u pesmama poznatih stihova, veseleći se, pevajući i igrajući. Društvo su joj pravile koleginice Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin, kao i njen kum Ivan Mihailović, čineći da atmosfera bude vesela, razigrana i raspevana.

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Pročitajte Da se naježš: šta je poznata glumica pokazala kolegi

 

Tokom večeri, glumica je pevala, a u jednom trenutku koleginica Jelisaveta Orašanina je poljubila u obraz, nakon čega je Nina uzvratila istom merom, vidno raspoložene, pevajući i u uživajući u tome što se društvo sa fakulteta okupilo. Na jednoj od objava, prilikom nazdravljanja, glumica je napisala: "Klasa je Bog", nakon čega su sve kolege igrale i pevale, družeći se i uživajući u veseloj kafanskoj atmosferi. Glumica  je široj javnosti poznata po ulozi Valerije, bogate slikarke iz Beograda, koja je zaludela Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video". Za ovu ulogu, Nina je osvojila brojne prestižne nagrade, a  osim pomenute uloge, ona je glumila u domaćim serijma, kao što su: "Vojna akademija", "Ubice mog oca", kao i u američkom filmu "Novembarski dani".

Instagram screenshot @jagodenamagli

 

 

Pored svog talenta, Nina je poznata i kao neko ko vodi računa o svom izgledu, negujući prirodan izgled bez korišćenja šminke, kada god to prilika dozvoljava, pa je njeni patioci neretko mogu videti u totalno prirodnom izdanju. Tokom leta ona je uživala sa svojom porodicom, ali i kumom na plažama Crnogorskog primorja, uživajući u vodenim avanturama i druženju sa njenim mališanima Vukašinom i Ivankom

Instagram screenshot @janxnina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading