Nataša Bekvalac

Happy birthday Mala plava: Amerikanci odlepili za našom pevačicom

Autor:

17.09.2022 15:00

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša bekvalac: uživala u neobičnom gestu i slavlju na turneji u Majamiju



Pevačica Nataša Bekvalac: novosadska Barbika koja je od samog početka kada se pojavila na muzičkoj sceni, davne 2001. godine sa svojim prvim albumom "Ne brini" skrenula pažnju na sebe kako svojim pesmama, tako i svojim izgledom i lepotom koja je plenila. Prošlo je više od 20 godina, a ona je ostala ista, nasmejana, vedra i sa energijom koja pleni. I pored loših životnih situacija koje su je zadesile, ona se trudila da iz njih izađe podignute glave i sa osmehom na licu koji je uvek bio jedan od njenih zaštitnih znakova. Poznata pevačica je ovo leto provela radno, nastupajući u srpskoj prestonici, Crnogorskom primorju, ali i u zemljama regiona, na kojima je publika sa njom pevala u glas sve njene stare, ali i nove hitove.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

 

Pročitajte Donela krupnu odluku: Spakovala se i napušta Srbiju

 

Pored brojnih obaveza i nastupa, ona je stigla da izdvoji vreme i da sa svojim naslednicama uživa u čarima morskih avantura u Grčkoj, zajedno sa svojom sestrom Kristinom i njenim naslednicima, uživajući u šetnjama, igrama na pesku, sunčanju i brčkanju u bazenu, nakon čega je otišla u španski primorski grad Marbelju sa starijom ćerkom Hanom, gde su otkrivale sve lepote grada, kulture i gastronomije. A sa svojom mlađom ćerkom Katjom je provela nekoliko dana na Crnogorskom primorju, gde je mala Katja naučila da pliva, uživajući u vodenim čarolijama i čitanju priča i bajki.

Početkom septembra, Nataša je krenula na svoju prvu američku turneju, u kojoj nastupa u nekoliko gradova: Čikagu, Las Vegasu, Njujorku, Majamiju i drugim, u kojoj je atmosferu dovela do usijanja, kako svojim odevnim kombinacijama, koje su bile u vidu trikoa i korseta, tako i svojim nezaboravnim hitovima. Nedavno je na svoj Instagram profil postavila set forografija koje je uradila za kampanju povodom prava LGBTQ zajednice u saradnji sa svojom koleginicom, pevačicom Sarom Jovanović, koje se zalažu da sve osobe imaju jednaka prava. 

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Kako je američka turneja i dalje u toku, ona je podelila sa svojim pratiocima na gorepomenutoj mreži snimak na kojem se ona sa svojim timom nalazi u jednom noćnom klubu u Majamiju, gde je od neke devojke videla na koji način su joj ljudi u klubu čestitali rođendan, pa je tako ona napravila šalu rekavši da joj je rođendan i to ni manje ni više nego 25-ti, a klub joj je čestitao sa svetlećim transparentima, na kojima je pisalo "Happy birthday Mala plava", što je kod pevačice izazvalo slatki smeh, uživajući i igrajući. Kojoj je inače rođendan 25. septembra, ali ga je proslavila i na američki način, duhovito, sa sve lampicama, sijalicama i uz muziku.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Maks

17.09.2022 18:02

Bas je mala plava u petoj deceniji nema sta. A kako je krenulo uskoro i baba.