Nataša Bekvalac

10 kg za 30 dana? Uz dijetu Nataše Bekvalac i to je moguće

Autor:

18.02.2024 17:29

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dijeta Nataše Bekvalac veoma je delotvorna i nije komplikovana



Nataša Bekvalac nikad nije bila lepša, komentari su svakog ko je u skorije vreme video pevačicu.

Za to je, osim redovnih treninga, zaslužna i dijeta Nataše Bekvalac, odnosno režim ishrane kojem je novosadska barbika verna godinama.

A. H./ATAImages

 

Izvajani i zategnuti mišići, ali i mladolik izgled, rezultat su dugogodišnjih treninga, ali i prilagođenog načina ishrane.

- Više nema govora o tome da mogu da jedem šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada su se stvari promenile.

Svaki dan imam tačan plan - znam kakvu hranu treba unositi, koliko vode treba popiti i koliko bi trebalo da se krećem. Moram da budem u top formi u svakom trenutku.

Dijeta Nataše Bekvalac njoj je pomogla, isprobajte i vi

Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim", rekla je za Kurir TV pevačica.

Iz jelovnika je izbacila pojedine namirnice i uspela je da smrša čak 10 kilograma za mesec dana.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom.

Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme - rekla je Nataša jednom prilikom.

Pročitajte Pojavio se! Nataša Bekvalac iskreno - Emotivno sam ispunjena

Ni meso ne isključuje iz jelovnika.

"Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta-sirom.

Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila dve i po litre vode.

Boško Karanović

 

Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.

- Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa "zabranjene liste" kao što su testenine, krompir i pirinač.

Slatkiše - nikako. Kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata - objasnila je.

Komentari. (0)

Loading