Nataša Bekvalac

Izgleda 10 godina mlađe s novom frizurom: Duga plava kosa Nataše Bekvalac je prošlost (foto)

Autor:

08.11.2023 10:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Frizura Nataše Bekvalac nikad nije bila kraća, a stoji joj...



Nije potrebno objašnjavati zašto Nataša Bekvalac važi za jednu najfatalnijih i najlepših žena na srpskoj javnoj sceni. 

„Novosadska barbika” sa godinama je sve lepša i lepša, a sinoć je na jednom prestoničkom događaju pokupila pažnju svih prisutnih. 

Naime, osim savršenog stajlinga, nova frizura Nataše Bekvalac nešto je što su svi primetili da pevačici odlično pristaje.

Ata Images

 

Duga, jednostavna crvena haljina koja ističe dekolte stajala joj je kao salivena, a o novom imidžu popularne pevačice i dalje se priča i piše.

Naime, duga, plava kosa makar nakratko otišla je u zaborav jer je Bekvalčeva poželela da ima bob frizuru.

Frizura Nataše Bekvalac podmlađuje

Proces promene muzička zvezda započela je nedavno kada je ošišala šiške, da bi sada i kosu skratila i to poprilično, a svi se slažu da Nata nikada lepša nije bila.

Uz mnogo volumena i razdeljak sa strane, s takozvanim kliznim šiškama, pevačica je izgledala fenomenalno, najpre u crvenoj toaleti, a potom i u crnom kostimu za scenu.

Ata Images

 

Pročitajte Moram biti jaka i zdrava... Nataša Bekvalac progovorila o problemima u porodici

Nije poznato je li u pitanju perika jer se Nataša dan ranije pojavila duge kose, ali ako je to slučaj – ne treba da ima dilemu da li da se ošiša na paž.

Frizura Nataše Bekvalac spada u vanvremenske trendove, a iako se menja popularnost dužine i opcija sa šiškama ili bez njih – uvek možemo računati da će ona biti moderna.

Komentari. (0)

Loading