Nataša Bekvalac

Svi je znamo kao plavušu: Nataša Bekvalac napravila veliku promenu, slika govori više od reči (foto)

Autor:

07.08.2023 16:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kosa Nataše Bekvalac nije uvek bila plava, fotografija iz školskih dana isplivala na društvenim mrežamaOtkako se pojavila na javnoj sceni duga, plava kosa zaštitni je znak Nataše Bekvalac. Međutim, malo ko zna da pevačica nije oduvek bila plavuša. 

Instagram

 

U ranoj mladosti kosa Nataše Bekvalac bila je potpuno drugačija. Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija iz školskih dana pop zvezde. 

Pročitajte Godinama ga je čekala - Nataša Bekvalac konačno srećna

Prirodna, braon kosa Nataše Bekvalac oduševila je njene fanove, a neki od njih su joj poručili da se osmeli i vrati svoju boju kose. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

- Kosa je oduvek bila moj zaštitni znak. Prirodno sam tamna, tek da znate, ali sam još od punoletstva odlučila da kosu farbam u plavo. I to bebiplavo.

Pročitajte Budi bolne uspomene - Ovu svoju pesmu Nataša Bekvalac nikako ne voli (video)

Svaka plavuša zna koliko je nege potrebno da bi naša kosa bila kvalitetna i zdrava. Stalna feniranja, jedna pogubna trajna nadogradnja i česta farbanja ostavila su danak.

Godinama sam se mučila da oporavim kosu. Toliko da sam u jednom trenutku morala da se ošišam na paž jer nisam mogla da podnesem koliko je bila ostećena - napisala je svojevremeno pevačica na Instagramu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading