Nataša Bekvalac

Ona je njen pratilac u svakoj prilici: Od malih nogu maminim stopama

Autor:

21.10.2022 13:02

Foto:

Foto:

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac iznenadila sve



Jedna od najlepših pevačica na muzičkoj sceni, Nataša Bekvalac gde god da se pojavi privlači pažnju svojim izgledom, lepotom i osmehom. Pa, tako je bilo i ovog puta, dok su se sestre Bekvalac pojavile na jednom modnom dešavanju. Naime, one su bile u jako sličnim odevnim kombinacijama za reviju jednog brenda koja je upriličena u njihovom rodnom Novom Sadu. Nataša je za tu priliku ponela dugu, crnu usku haljinu sa izdignutim naramenicama i crnim štiklama na visoku potpeticu. Dok se njena sestra, Kristina odlučila za sličan outfit, odevena sva u crno, u dugoj haljini sa šlicem i širokim sakom. Poznate sestre su nasmejane i raspoložene pozirale fotografima.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

 

Pročitajte Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca

 

Ali, pre polaska na modnu reviju, Natašina starije ćerka Hana, je slikala mamu i njenu mlađu sestru u najneverovatnijoj kombinaciji. Mala Katja je uspela da obuje duge, crne, lakovane čizme na visoku potpeticu. Stala je pored majke, koja je ponela slične čizme njenim, dok su obe pozirale najsmejane, vidno se zabavljajući celokupnom sitiacijom. I Natašina naslednica je spremna za odlazak na reviju. Maminim stopama od malih nogu. Sa neodoljivim osmehom i u jesenjem komadu koji je hit ove sezone.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Nataša se trudi da svaki slobodan trenutak koji ima provodi sa njenim naslednicama, pa se tako često mogu videti u šetnji, planinarenju na Divčibarima, uživajući u čistom vazduhu i prirodi. One su tokom leta uživale u čarima mora, prvo u Grčkoj, a potom i na Crnogorskom primorju, gde je mala Katja naučila da pliva. Neretko poznata pevačica deli snimke Hane i Katje, kako se igraju, slažu, čuvaju, njihovu svakodnevnicu, pa su Natašini pratioci oduševljeni kako i na koji način oni funkcionišu. Mama, Hana, Katja, Kristina i njeni naslednici, kao i njihovi psi, koje su trude da vode sa sobom uvek kada prilika to dopušta, kako bi svi zajedno uživali u fizičkim aktivnostima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading