Nataša Bekvalac

Zaustavila saobraćaj na Menhetnu: triko otkrio sve

Autor:

04.09.2022 14:00

Foto:

Foto:

Izgled Nataše Bekvalac: novosadska barbika u sjaju i glamuru na američkoj turneji



Izgled Nataše Bekvalac: poznata pevačica je od pre nekoliko dana započela svoju dugo očekivanu i najavljivanu američku turneju, o kojoj je obavestila svoje pratioce, ali i medije početkom leta. Prvi u nizu američki grad koji je imao prilike da uživa u nekim od neprolaznih hitova, koje je publika u Čikagu sa Natašom pevala u glasu, kao što su: "Uvek sam htela divlje", "Nikotin", "Lave moj" i mnogim drugim. Kao neko ko je od svojih početaka i stupanja na muzičku scenu uvek vodio računa o svom izgledu, garderobi i scenskom nastupu, tako ni za turneju koja je dugo bila iščekivana, nije izneverilia svoje slušaoce i postioce koncertnih dvorana. Za prvi nastup u glamuroznom klubu u Čikagu, ponela je dugu, providnu crnu haljinu sa otvorenim leđima, posuta sitnim šljokicama, koja je otkrivala njenu figuru.

Dušan Petrović

 

 

 

Pročitajte Donela krupnu odluku: Spakovala se i napušta Srbiju

 

U prepunoj dvorani, publika je sa njom delila stihove, nasmejana, praveći video zapise i snimke, a poznata pevačica nije sakrivala oduševljenje i radost zbog takvog odziva i dočeka na njenom prvom nastupu u SAD, te nije skidala osmeh sa lica za vreme nastupa. Druga stanica je bio Njujork, grad mode i filma, a ona je za nastup u Melrose Ballroom izabrala triko optočen kristalima koji je pokazao zanosne obline i savršenu figuru koju pevačica neguje od svojih ranih muzičkih početaka. Pomenutom odevnom kombinacijom, kada je izašla na ulice Menhetna, zaustavila je saobraćaj. Duga plava kosa koja se vijori, lepo lice i nesvakidašnja kombinacija sa visokim potpeticama i sjajnim brzim ritmovima njenih pesama ni Njujorčane nije ostavila ravnodušne.

Svojom energijom, đuskanjem i pesmama, uživala je u atmosferi koju su zajedno napravili na Menhetnu, deleći osmehe i tekst dobro poznatih hitova koje je publika sa nestrpljenjem čekala da čuje. Nataša je leto provela odmarajući se sa svojim naslednicama Hanom i Katjom u Grčkoj, kojima se kasnije pridružila i Natašina sestra Kristina sa svojom decom. Nakon toga, pevačica je sa starijom ćerkom Hanom otputovala u španski primorski grad Marbelju gde su uživale u čarolijama grada, plažama i gastronomiji. Nataša je vredno radila, nastupajući po klubovima, pa je tako izdvojila i par dana da sa mlađom naslednicom Katjom ode na Crnogorsko primorje, na kojem su uživale u vodenim čarolijama, gde je mala Katja naučila da pliva.

Instagram screenshot @bekvalceva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading