Sara Jo

Srpkinje osvojile Zagreb: O nogama pevačice svi pričaju

Autor:

08.06.2022 11:52

Foto:

Foto:

Sinoć je održana žurka u Zagrebu, a nju nisu propustile i naše zvezde, među znaicama bile su Sara Jo, Nataša Bekvalac i Lepa Brena



Sinoć je u Hrvatskoj prestonici odražana žurka povodom 20. godina hrvatskog Story magazina, a pored njihovih brojnih zvezda, zabavi su se pridružile i naše poznate ličnosti, tačnije, Sara Jo, Nataša Bekvalac i Lepa Brena.

Lepa Brena je odabrala limun žutu dugu haljinu na koju je dodala i šešir, dok je jedan rukav zapravo i plašt haljine. Kako ima i kristale na haljini, šešir je možda bio too much.

Pročitati i: Lepa Brena jedobila prestižnu nagradu, a tek kad vidite kombinaciju koju je odabrala za dodelu oduševićete se

Instagram

 

Najviše nas je oduševila Sara Jo, koja je ponela kratku roze haljinu jednog srpskog dizajnera i tako akcentovala svoje perfektno izvajane noge. Zalizana kosa i crveni ruž su takođe pun pogodak.

Pročitati i: Outfit o kome će se pričati - Sara Jovanović nastavila da pomera granice

Instagram

 

S njom us na crvenom tepihu pozirale i dve plavuše: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga i moramo priznati da se ne zna koja je lepša od njih dve. Obe u divnim dugim haljinama, pozavideo bi im i Holivud na ovom modnom izboru.

Pročitati i: Plave barbike očarale publiku - Jelena Rozga i Nataša Bekvalac blistaju! (foto)

Čija haljina se vama najviše dopala?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading