Ana Kokić

Dugo je nismo videli u seksi izdanju: tesan triko je sve otkrio

Autor:

15.08.2022 14:00

Foto:

Foto:

Izgled Ane Kokić: neobična modna kombinacija i frizura kao kod junakinja iz stripova



Izgled Ane Kokić: nov i drugačiji izgled lepe pevačice. Poznata pop pevačica koje je svoje muzičke korake načinila tokom davnih 90-ih godina, kada je bila članica i glavni vokal u popularnoj muzičkoj grupi Energija, sa kojom je snimila tri ploče i otpevala neke od najvećih hitova tog vremena, svoju muzičku karijeru nastavila je da gradi kao solo pevačica, izdavši tri studijska albuma za Grand produkciju, osvojivši publiku svojim izgledom i pesmama koje su ubrzo postali hitovi, kao što su: "Mojne mala", "Čujem da", "Svejedno", "Odjednom", "Idemo na sve", "Ako ljubav nestane".Kako je gradila karijeru pevajući folk muziku, usledila su i dve duetske pesme sa Sašom Kaporom sa numerom "Ako ljubav nestane" i "Rezervno rešenje" koju je snimila sa Blizancima. Publika je uvek povezivala sa brzim pesmama i melodijama, sve dok se nije pojavila kao jedan od takmičara u muzičko-zabavnom programu "Tvoje lice zvuči poznato", koji je imao humanitarni karakter, u kojem su umetnici iz različitih sfera dobijali muzičke zadatke da otpevaju, odigraju i odglume određenog pevača ili pevačicu. 

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Hrabar potez: pevačica pokazala kako izgleda bez trunke šminke

 

Ovde je Anin glas i talenat došao do izražaja, kada je ona pokazala svu raskoš, jačinu i boju glasa, pevajući neke pesme od najzahtevnijih muzičara, sa sve kostimom, maskom i igračkim deonicama koje je celokupan performans uključivao. Nakon ovog takmičenja u kojem je odnela pobedu, otvorila su joj se mnoga vrata za festivale i društvene događaje, pa se tako pevačica vratila prvobitnom stilu pevanja pop muzike. Ana leto provodi radno, nastupajući u Beogradu, ali i u zemljama regiona, čiji su nastupi posećeni, raspevani i energični. Oduvek je važila za damu koja prati modne trendove, kombinujući ih u skladu sa svojim zamislima, pa je tako ovog leta svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kao i na svojim nastupima obradovala malo drugačijim odevnim kombinacijama, koje mešaju različite stilove.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Poznata pevačica je na nekoliko svojih nastupa ponela crni uski triko u kombinaciji sa lateks dugim mantilom u puder boji sa bokserskim kikicama, kao i triko sa kratkom jaknicom od perja, a kosu koja joj je bila upletena u vezbroj kikica zavezala je u dve velike punđe, odajući utisak ženskih superhroja iz crtanih filmova i stripova. Na svojim nastupima pored komada garderobe brižljivo bira i najnovije trendove u kozmetici, pa je tako za jedan nastup u kosu uplela neonske trake sa bokserskim kikicama, koje je spojila sa istom takvom bojom ajlajnera na očima, koje je pevačila beskprekorno iznela. Ona je neko ko se od 2017. godine, pored muzike aktivno bavi i dizajnom obuće za robnu marku Klaudija Donateli, u vidu lepih ženstvenih sandala i cipele, koje dolaze u najrazličitijim bojama.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading