Ana Kokić

Izbegla tragediju: Islandski vulkan se probudio posle nje

Autor:

08.08.2022 14:00

Foto:

Foto:

Putovanja Ane Kokić: snežne vrhove zamenili potoci lave



Putovanje Ane Kokić: sve lepote Islandskog vulkana. Poznata pevačica neverovatnog glasa, koja je svoju muzičku karijeru započela u pop grupi Energija, koja je bila jako popularna i čiji hitovi se i danas slušaju, a tokom 90-tih ova muzička grupa je bila jedan od najpopularnijih izvođača na sceni. Pop pevačica je poznata po tome da prati modne trendove, pa je tako u poslednjih nekoliko godina, menjala svoju boju kose, iako je od kako se pojavila na muzičkoj sceni važila za plavušu, što je ujedno i postao njen zaštitni znak. Ona je tokom leta probala i ponela popularne bokserske kikice u koje je uplela trake različitih boja koje su joj vrlo lepo stajale. U poslednje vreme, pevačica na svojim nastupima nosi nešto drugačiji scenski stil, kao sto su trikoi od lateksa u kombinaciji sa jarkim bojama.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž

 

Ana Kokić je završila geološko-hidrološku školu, a kada je krenula da se bavi muzikom i da nastupa sa grupom Enrgija, snimila je tri ploče. Početkom 2000-ih godina kreće u samostalnu karijeru, kada se pojavljuje na festivalu “Sunčane skale", a nakon toga i na Grand festivalu. Poznata kao neko čiji su najveći hitovi bile brze i energične pesme, Ana je učešćem u humanitarnom pevačko-plesačkom takmičenju “Tvoje lice zvuči poznato”, oduševila publiku svojim glasom, koji je mogao da iznese podjedanko dobro zahtevne, spore pesme, visokih tonova, ženskih, ali i muških izvođača. Publika koja je pratila videla je i doživela pevačicu u potpuno drugačijem svetlu, jer je ona iznela svaki takt i tekst do tančina, kombinujući pesmu sa scenskim pokretom, koreografijama i kostimom. Pa, s' stoga ne čudi činjenica da je odnela pobedu u prvom serijalu pomenutog takmičenja. Ona se pored muzike, od 2017. godine bavi i dizajniranjem obuće za brend Klaudija Donateli.

Pevačica leto provodi radno, nastupajući u prestonici, regionu, ali i u Evropi, pa je tako u duhu profesionalnog stvaranja sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instgaram podelila sliku na kojoj se vidi da je nedavno, pre svega par meseci snimala spot na Islandu, u blizini glavnog grada Rejkavika, na padinama vulkana koji je u trenutku snimanja spota bio prekriven snegom, nakon čega je podelila snimak da se vuklan nedavno probudio, izlivajući lavu u skokovima i potocima. Ana Kokić važi za jednu od najlepših pevačica na muzičkoj sceni, koja je bila u braku sa poznatim vaterpolistom Nikolom Rađenom od 2008. do 2019. godine, sa kojim ima dve ćerke Ninu i Teu.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading