Ana Kokić

Sija na sve strane: Kako vam se sviđa novi imidž

Autor:

10.07.2022 20:30

Foto:

Foto:

Izgled Ane Kokić: neon boje i novi modni, letnji trendovi



Izgled Ane Kokić: neon boje i novi modni, letnji trendovi. Došlo je leto, a sa njime i jarke boje koje su se i ove sezone vratile na velika vrata, da budu sastavni deo svake letnje odevne kombinacije. Tako i lepa pevačica, Ana Kokić nije ostala imuna na njihovu čar i efekat koji imaju kada se kao detalj uklope sa urbanim stilom kojem se pevačica u poslednje vreme okrenula.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Nećete je prepoznati: Ana Kokić podelia staru fotku, osmeh je odaje

 

Leto je za nju, kao i za njene kolege radno doba godine, tokom kojeg se radi i nastupa širom zemlje i regiona, pa je tako ona rado viđen gost na domaćim festivalima i prestoničkim klubovima. Od njenog nezaboravnog i zapamćenog učešća u muzičkom programu "Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem je sva raskoš i volumen njenog glasa došao do izražaja, pevačica je dobila novo ruho.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

U pomenutom takmičenju je pored vokalnih sposobnosti za koje se nije toliko znalo, iako je ona godinama pre toga bila poznata javnosti, prvo kao članica benda Energija,čiji se hitovi iz 90-tih i danas pevaju, zatim kao samostalni izvođač, ovde je njen glas i muzičko-scenski performans dobilo potpuni oblik.

 

Osim poslovnih obaveza, ona je neko ko je od početka njene karijere išao u korak sa modnim trendovima, ali je u poslednje vreme svoj stil promenila i dodala mu dašak urbanosti i spajanja različitih stilova. Što je upravo i pokazala objavom na društvenoj mreži Instagram u kadru sa ispletenim bokserskim pletenicama, u kojima je upletena drečavo žuta traka, koja ide u potpuno istoj kombinaciji ajlajnera koji predstavlja pravi šik, sveži i drugačiji izgled, idealan za poneti u toplim, letnjim noćima.

 

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading