Ana Kokić

Hrabar potez: pevačica pokazala kako izgleda bez trunke šminke

Autor:

23.07.2022 13:00

Foto:

Foto:

Lepota Ane Kokić: bez šminke, sa osmehom i pesmom



Lepota Ane Kokić: bez šminke, nasmejana i raspoložena. Poznata pevačica leto provodi radno, nastupajući širom regiona i prestonice, na nastupima koji su i više nego posećeni i sa energijom koja pokreće. Ana Kokić je poznata po glasu, još kada se pojavila kao pevačica grupe Energija tokom 90-tih godina, nakon čega je njena karijera išla uzlaznom putanjom. Poznata kao neko ko je od samog početka pratio trendove, tako je do današnjih dana, kada su u pitanju odevne kombinacije za nastupe, gostovanja i scenu. Pa, je tako njenu ljubav i pasiju prema modi pretvorila u nešto više, kada je 2017. godine krenula da dizajnira obuću za modnu marku Klaudija Donateli.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Geni su čudo: Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena oduševila, pred Teom su velike stvari

 

Njen glas je došao do izražaja i otkrivanja, kada je poznata pevačica bila učensik popularnog muzičko-plesnog takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojem je volumen njenog glasa došao do punog izražaja, u kojem je pevačica pored zahtevnih kostima i maski, pevala i igrala uz neke od muzički zahtevnih pesama.

Tople dane i letnji period provodi radno, pevajući u glas sa svojom publikom na nastupima, praveći dobru atmosferu, ali se između nastupa nađe vrmena i da se predahne, odmori i napune baterije za predstojeće radne obabveze. Tako je Ana malu pauzu iskoristila da provede na plaži, deleći sa svojim pratiocima na Instagramu kako pevačica izgleda bez trunke šminke na plaži, u opuštenoj garderobi, lepog i nasmejanog lica.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading