Ana Kokić

Ko joj pravi društvo: Šetnja i vežbe u kasne sate

Autor:

08.10.2022 15:30

Foto:

Foto:

Izgled Ane Kokić iznenadio sve



Pevačica Ana Kokić svojim izgledom na sceni, ali i van nje pleni gde god da se pojavi. Ovog leta je svoje pratioce na društvenim mrežama, ali i posetioce svojih koncerta i nastupa iznenadila promenom stila kada je scena u pitanju, kombinujući smelije i potpuno drugačije odevne kombinacije od onih u kojima je publika navikla da je viđa. Od kako se pojavila na muzičkoj sceni, na njenim javnim pojavljivanjima, publika je navikla da je viđa u haljinama, šortsevima i bluzama, koje je zamenila trikoima od lateksa, dubokim čizmama, dugačkim kožnim mantilima i jaknicama od perja sa neobičnim frizurama i šminkom koja ide uz drugačiji stajling.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Dekolte u prvom planu - Na ljuljašci sve(t) deluje lepše

 

Sa druge strane, Ana je nedavno odmarala na Mediteranu, prikupljajući baterije za jesenju sezonu i nove nastupe, a tom prilikom je svoje pratioce obradovala slikama na kojima nema ni trunku šminke, pozirajući na plaži i ljuljašci u jednodelnom kupaćem kostimu. Poznata pevačica je poznata kao neko ko je aktivan, pa je tako podelila video i slike na kojima šeta i radi vežbe u prirodi u kasne sate, obućena u sportsku opremu. Pokazujući da se sve stiže i može kada se hoće i kada vam nekom pravi društvo. Ali, da je sve lepše i lakše kada se deli, pokazala je i Ana kojoj je društvo za šetnju po stazi i u vežbanju pravila drugarica. Ana je tom prilikom rekla da idu u potragu za psom koji je njenu drugaricu ujeo pre neki ddan, ali kako bi proverile da li je pas živ.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Poznata kao neko ko voli životinje, prirodu i opuštanje, ne čudi činjenica da voli da se šeta i opušta u prirodi i zelenilu, dok još to vremenski uslovi dozvoljavaju, uživajući sa drugaricom u šetnji, razgovoru i šalama, a pri tome održavajući liniju u formi, radeći vežbe i koristeći sprave koje su postavljene uz sportsku stazu. Nasmejana i raspoložena, radila je vežbe, uživajući u toploj jesenjoj večeri i rekreaciji.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading