Ana Kokić

Dekolte u prvom planu: Na ljuljašci sve(t) deluje lepše

Autor:

28.09.2022 12:30

Foto:

Foto:

Izgled Ane Kokić na plaži oduševio sve



Izgled Ane Kokić na letovanju oduševio sve, dok pevačica uživa sa svojim prijateljicama u čarima Mediterana, sunčajući se i uživajući na grčkim plažama. Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija na kojima upija zvuk morskih talasa, tišine i punjenja baterija sunčajući se na peščanim plažama. Pored opuštanja, ona se poput malog deteta zaigrala, pa se tako popela na ljuljašku, pokazavši svoju figuru, kao i kako izgleda bez trunke šminke na plaži. Nedavno je na svojoj terasi hotela imala iznenandnu posetu, kada ju je u gluvo doba noći posetila lisica. Poznata pevačica se nije uplašila, već je mirnim i blagim pokretima bila opčinjena njenom gracioznošću i lepotom.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

Pročitajte Dugo je nismo videli u seksi izdanju - tesan triko je sve otkrio

 

Pored šetnji obalom, ženskog druženja, plivanja i odmaranja, ženski trio je uživao u grčkoj muzici, uz poznate grčke hitove, u opuštenoj atmosferi i laganim ritmovima. Ana je neko ko je od početka svoje karijere poznat po tome da prati modne trendove, kako u pogledu scenske garderobe, tako i šminke. Pa, je publika ovog leta na njenim nastupima širom regiona imala prilike da je vidi u nešto drugačijim odevnim kombinacijama, smelijim i izazovnijim nego ranije. Komabinovala je trikoe od lateksa u kombinaciji sa dubokim čizmama i mantilima. Kad su šminka i frizura bile u pitanju, isprobala je drugačiji izgled u vidu bokserksih kikica sa neonskim trakama u kombinaciji sa istim takvim ajlajnerom, koji joj je odlično pristajao.

Ana je pored svojih drugačijih i neobičnih modnih odabira za scenske nastupe promenila i imidž, kada je nedavno ošišala kratke šiške, koje u kombinaciji sa kraćom kosom pevačicu čine mlađom.

Instagram screenshot @anakokicmusic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading