Eva Longorija ponosni roditelj: Prosto uživam u majčinstvu, ali nisam jedna od tih!

Autor:

09.10.2020 18:01

Foto:

Foto:Ništa zapravo nije onako kako se čini.

Holivudska miljenica, 45-godišnja Eva Longorija, ne skriva koliko uživa u majčinstvu i trenutcima koje provodi s dvogodišnjim sinčićem Santijagom, čemu svedoče broje objave na njenom Instagram profilu. Međutim, da biti roditelj nije nimalo jednostavno, a naročito kada podižete dete pred budnim očima javosti, priznaje i sama Eva prilikom gostovanja u podkastu kod koleginice Ane Faris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Sep 6, 2020 at 8:06am PDT

Naime, progovorivši iskreno o majčinstvu, glumica je otkrila kako se, otkako je na svet donela malenog Santijaga, susrela s brojnim kritikama i osudama drugih majki. Takođe objasnila je i zašto nikada ne odgovara na pitanja kako odgaja sina. - Ne želim javno da govorim na koji način vaspitavam Santijaga jer sam svesna da to drugim majkama može stvoriti određene komplekse. Kada kažem da uživam u majčinstvu, dobijem povratne reakcije kako sam odlična majka i ujedno mi žene šalju kako se one zbog toga osećaju kao manje majke. - Započela je glumica naglasivši kako joj u podizanju sina puno pomaže ostatak porodice.

Eva Longorija: Ljubavi ne manjka “Očajnoj domaćici” (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Faris (@annafaris) on Oct 5, 2020 at 8:00am PDT

- Ne želim da budem jedna od onih majki koje će se pojaviti u medijima i reći kako decu stavljaju na spavanje u sedam jer su studije za razvoj mozga tako savetovale.. Mislim, super za tebe, ali ja nisam jedna od tih. - Izjavila je Eva prilikom gostovanja tajući tako do znanja kako i ona, baš kao i većina drugih majki, ima svoje bolje i lošije dane te kako majčinstvo, bez obzira kako izgleda za javnost nije ni malo jednostavan posao.

Eva Longorija: Kad mama krene na put s osmomesečnim Santijagom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Sep 2, 2020 at 12:36pm PDT

Podsećamo, tamnoputa lepotica koja se proslavila ulogom Gabijele Solis u kultnoj seriji 'Domaćice' u kojoj obožavatleje zasmejava svojim vedrim duhom te mnogobrojnim ludostima koje je činila, od 2016. godine u braku je s meksičkim biznismenom Hoseom Bastonom, a kao kruna njihove ljubavi, 2018. godine na svet je stigao i sinčić Santijago.