Radosne vesti u porodici Dičić: Nina Janković ponovo je trudna?

Autor: Vanja Vladičić

19.10.2020 10:28

Foto: Ana Marković

Foto: Ana MarkovićPrelepa mlada glumica Nina Janković prelepe vesti još uvek čuve od javnosti, ipak njen osmeh govori umesto nje.

Pored veoma uspešne premijere nove serije 'Mama i tata se igraju rata', mlada glumica Nina Janković ima dodatan razlog za neizmernu sreću. Naime ona je nedavno saznala da je u drugom stanju, te da će njena porodica biti bogatija za još jednog člana. Radosne vesti saopštila je voljenom suprugu Mateji Dičiću, sinu Vukašinu i najbližim članovima porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on Dec 31, 2019 at 2:43pm PST

- Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi previše da govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i najbliže prijatelje. Za sada pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zaštiti i zbog pandemije virusa korona. - Izveštava Blic te dodaje:

Nina Janković Dičić: Kad mališani okupe moćnu ekipu u parku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on May 31, 2020 at 12:44pm PDT

- Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj ni suprugu nije previše bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije 'Mama i tata se igraju rata', koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone.

Nina nikad nije krila da želi veliku porodicu, te da uživa veliku podršku svog supruga u svemu što radi.

Podsetimo, šarmantna glumica 2014. godine izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Mateji Dičiću,a sina Vukašina donela je na svet 2018. godine. Neretko je isticala da zaista uživa u majčinstvu, te da ju je ono promenilo.

- Dete je ono što mi je falilo proteklih godina da bih mogla da kažem da sam apsolutno srećna. Sada se osećam potpuno. Život sada ima veći smisao i mnogo je zabavnije, nikad nije dosadno. - Izjavila je Nina svojevremeno za naš portal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on Jan 25, 2020 at 12:05pm PST

Plavooka lepotica nikad nije skrivala da želi veliku porodicu, te da će njen sinčić Vukašin sigurno dobti brata ili sestru, a takođe je navela šta smatra pod prihavtljivom razlikom u godinama za svoju decu.

- Sigurna sam da će Vukašin dobiti brata ili sestru. Ne bih želela da napravim neku veliku starosnu razliku između dece. Mog brata i mene dele tri godine i smatram da je to sasvim dobra razlika. - Zaključila je Nina.

Nina Janković Dičić: Vukašin je dobio brata (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina) on May 22, 2019 at 1:21pm PDT

Šarmantna glumica još uvek se nije oglašavala povodom navodne trudnoće, te ćemo sa čestitkama ipak sačekati do zvanične potvrde, ipak, širok osmeh, te neverovatna energija kojom Nina zrači sigurno ne mogu biti puka slučajnost.