Neobičan razvod Ane Faris i Krisa Prata: Sve je podređeno sinu

Autor:

10.11.2018 19:19

Foto:

Foto:



Nakon što su prošle godine objavili da se rastaju, Ana Faris (41) i Kris Prat (39), svoj razvod napokon privode kraju. Kako prenosi TMZ, posle razvoda, donedavno omiljeni holivudski par moraće i dalje da žive jedno blizu drugog. Njihova brakorazvodna parnica ima klauzulu koja jasno govori da Ana i Kris moraju živeti najviše osam kilometara jedno od drugog.

Epidemija razvoda u Holivudu se nastavlja: Nakon osam godina Ana Faris i Kris Prat stavili tačku na brak

Par se dogovorio oko ove neobične klauzule zbog njihovog šestogodišnjeg sina Džeka, jer ovim dogovorom žele da mu osiguraju normalno detinjstvo i daju priliku da redovno viđa oba roditelja. Osim mesta stanovanja, dogovor sadrži još neke zanimljive obvaveze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Faris (@annafaris) дана 5. Мај 2017. у 8:55 PDT

Kris Prat: Ljubav u perionici (foto)

S obzirom na to da su i Ana i Kris glumci i zbog toga često putuju, u slučaju bilo kakvog dužeg odsustva, jedno drugo moraju o tome obavestiti najmanje tri meseca unapred.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Faris (@annafaris) дана 5. Авг 2016. у 4:11 PDT

Par se upoznao na snimanju filma 'Take Me Home Tonight', a njihov brak važio je za jedan od najskladnijih u Holivudu. Zato je mnoge začudilo kada su posle osam godina braka odlučili da se rastanu 2017. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chris pratt (@prattprattpratt) дана 8. Мај 2016. у 6:54 PDT

Ostali su u prijateljskim odnosima, a Prat se posle razvoda od Ane viđa sa Ketrin Švarceneger (28), najstarijom ćerkom glumca i političara Arnolda Švarcenegera.