Poznati glumac Hoakin Finiks postao je otac, a tom prilikom odao je počast svom tragično preminulom bratu!

Autor:

28.09.2020 14:45

Foto:

Foto:



Oskarovac Hoakin Finiks i njegova partnerka glumica Runi Mara svom sinu dali su ime River po tragično preminulom bratu pomenutog glumca.

Slavni glumački par Hoakin Finiks i Runi Mar postali su ponosni roditelji, a apsolutno sve raznežili su emotivnim izborom imena. Novorođeni sin River dobio je ime po nikad prežaljenom bratu slavnog glumca.

Srećnu vest pononso je otkrio poznati reditelj Viktor Kosakovski na filmskom festivalu u Cirihu pre prikazivanja filma 'Gunda' na kom je Hoakin radio kao producent. - Upravo je postao otac sina koji nosi prelepo ime River, zbog toga nije s nama. - Opravdao ga je reditelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) on Aug 31, 2020 at 12:31pm PDT

Ljubav na treći pogled?

Finiks i Mara upoznali su se na setu filma 'Her' Spajka Džonza, ipak sa izlascima su počeli tek 2017. godine dok su snimali 'Mariju Magdalenu'. U interviju za Vanity Fair glumac se dotakao početka ljubavi s koleginicom. Rekao je da je bio uveren kako joj nije nikako odgovarao, šta više, imao je osećaj da ga Runi prezire.

Tek kasnije glumac je shvatio da je Runi 'samo' sramežljiva.

Tokom trudnoće 35-godišnja glumica sve vreme je oblačila široke kombinacije kako bi prekrila trudnički stomak. Predstavnici para nisu odgovarali na mediska pitanja, pa je bilo jasno da žele svoju intimu potpuno sačuvati od očiju javnosti.

Hoakin Finiks postaje tata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) on Apr 3, 2020 at 8:58am PDT

Finisk je svedočio smrti svog brata River 1993. godine kada je s njim i sestrom Rejn bio u popularnom klubu The Viper Room. River je umro od prevelike količine nedozvoljenih supstanci ispred pomenutog kluba. Imao je samo 23 godine te su ga smatrali za jednog od najboljih glumaca u generaciji. Feniks ne voli da priča o nemilom događaju niti o tome kako je gubitak uticao na njega, a dodatno je bio pogođen jer su snimci njegovog paničnog poziva hitnoj služni bili objavljeni u medijima.

Runi Mara i Hoakin Finiks: Nežno šaputanje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) on Apr 2, 2020 at 11:06am PDT