Od kako se glumica Merima Isaković pojavila u srpskim medijima, Branislav Lečić se nije oglašavao, što je bilo dijametralno suprotno njegovom javnom nastupu povodom optužbi koje je iznela i njemu stavila na teret glumica Danijela Štajnfeld.

Pročitajte i KO JE MERIMA ISAKOVIĆ - Tužna sudbina glumice koja je optužila Lečića za silovanje!

Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako je potresna ispovest Merime Isaković uzburkala javnost, očekivalo se da Lečić veoma brzo reaguje i na neki način pokuša da opovrgne njenu izjavu, kao što se na svaki način trudio da javnost ubedi u svoju nevinost povodom optužbi Danijele Štajnfeld. Kako je izostajala njegova reakcija, tako je javnost sve više bivala zbunjena, a glumčeva služba za odnose sa javnošću je ćutanje opravdala Lečićevim lošim zdravstvenim stanjem.

No, kako "Informer" prenosi, izgleda da je glumac u pauzi od javnih negiranja zločina, spremao ozbiljniji potez, u duhu stare mudrosti "napad je najbolja odbrana". 

Pročitajte i Branislav Lečić nakon optužbi Danijele Štajnfeld doneo neočekivanu odluku!

youtube printscreen / Antonio Ahel/ATA Images

 

Kako pomenuti medij prenosi "Branislav Lečić planira da na sudu dokaže da su Danijela Štajnfeld i Merima Isaković povredile njegovu čast optužujući ga da ih je silovao i seksualno zlostavljao".

Što će reći, Branislav Lečić sprema tužbu za klevetu protiv Danijele Štajfeld i Merime Isaković.

Navodno, glumac je odlučio da se zasad ne oglašava po tom pitanju, već sa advokatom razvija strategiju skidanja ljage sa svog imena.

Čitajte i:

Komentari (16)

Loading
Ivan 05:24 15.04.2021

Bolje da su nastavile da cute jer posle toliko vremena je bezpredmetno I nedokazivo ovakvih deli.

Natasa 11:43 22.04.2021

Taman posla da ćute! I treba da kažu, pa šta ako je bilo pre 40 godina?! To je trauma za ceo živit, nasilje i nikako nije u redu ćutati.

Jelena 22:22 22.04.2021

Mozda je bolje da on i dalje cuti i ne salje poljubce istomisljenicima. Bez ovih optuzbi, pao mi je u ocima kao covek sa onim gadnim poljupcem posle poligrafa. Iz istog razliga je i unajmio PR sluzbu, jer pametnije je da cuti.

xxx 19:39 25.04.2021

Bolje bi nam bilo da ne morališemo više , videli smo ko su i ove dve dame jasno je ko dan, lupaju neke gluposti da bi to iskoristile da dođu do novca..!!!

Gigi 06:37 26.04.2021

To sto agazuje PR timove i advokate mu nece pomoci da se opere. Kakav je on covek videlo se kad ga je branila bivsa ljubavnica sa kojom je varao Ninu, a on joj se zahvalio. Zaboravio je da je pre koju godinu tvrdio da nema nista sa tom zenom. Koja sramota za decu i porodicu!

Marinela 22:28 27.04.2021

Bilo kako bilo, posle ovog skandala Lečić je ozbiljno pao u očima javnog mnjenja. Proći će mnogo vremena dok se dokaže, ako se ikad dokaže, ko je u pravu. Do tada je svima sumnjiv a to nije nikako dobro za nekog ko se bavi javnim poslom. Slanje poljubaca i koprcanje u medijima neće mu pomoći.

Valentina 10:32 28.04.2021

Bez obzira kada se to desilo ovakavi zlocini ne smeju da zastarevaju...Kao sto i rane i traume ostaju na dusi.Ovaj ljigavac Lecic mi se nikada nije dopadao a sad znam i zasto.Obracanjem za medije mi se jos vise zgadio.Pametnije mu je da cuti

Snezana 21:15 28.04.2021

E Leko i da jesi i da nisi kriv...pao si za sva vremena...steta...

Marijana 14:12 30.04.2021

Ocigledno je da je Danijela dobila mnogo manju podrsku od novinara i javnosti. Zakon mocnijeg i jaceg ... Da li su roditelji Milene i Ive mocniji, bogatiji ili je njihov predator manje mocan od drugih.... Ona sa svojom pricom treba da bezi iz zemlje dok se druge sa svojom prave herojima ... Sta se desava???? Gde je razlika? Osim u tome sto je Danijela onemogucena psihicki da se bavi poslom osudjena je od javnosti... Da li joj verujemo ili cemo pustiti poligraf da presudi...???

Zozon 01:13 01.05.2021

Godinama ga pratim i uvek osecam odbojnost. Iz svakog njegovog pokreta, pogleda, gesta izbija zlo, licemerje, patvorenost i manijakalnost.

Milica 23:49 04.05.2021

Obe zene su poslovno ostvarene van srbije,njima tabloidno pisanje ne treba,koristi od toga nemaju. Zasto bi i jedna normalna zena se tako provlacila po blatu?! Naravno da ne bi. Neka su rekle,sve od reda. Dosta je bilo straha! Podrska za sve zrtve svi vidova nasilja!

Dusan 18:00 06.05.2021

Nepismenjaci nema istrge kod sudjenja po privatnoj krivicnoj tuzbi kao z klevetu uvredu...

Lola 23:33 06.05.2021

Spadam u žene vrlo pristojnog izgleda i pitam se kako to da me do sada niko nije ni pokušao da siluje. Suština je u stavu.

Maja 23:16 08.05.2021

Nije uopšte poenta da ga Merima optužuje i traži bilo kakvu satisfakciju za njegovo napast ivanje, već je iznela profil ličnosti Branislava Lečića, koji i te kako o njemu govori mnogo.